STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Επίσημος ο ορισμός του Σιμόνε Σότσα, ποια είναι η διαιτητική ομάδα

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Επίσημος ο ορισμός του Σιμόνε Σότσα, ποια είναι η διαιτητική ομάδα

Μετά και την παραίτηση του Στιβ Μπένετ, οριστικοποιήθηκε ο ορισμός του Ιταλού διαιτητή, Σιμόνε Σότσα, στο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ.

Το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο (25/09, 21:00, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) θα σφυρίξει και επίσημα ο Ιταλός διαιτητής Σιμόνε Σότσα, ο οποίος πρόσφατα σφύριξε το ντέρμπι της Ίντερ με τη Μίλαν στο οποίο οι νερατζούρι επικράτησαν 5-1.

Λίγες ώρες μετά την παραίτηση του Στιβ Μπένετ από την προεδρία της ΚΕΔ, η ΕΠΟ ανανοίνωσε τον ορισμό του Ιταλού διαιτητή, ο οποίος θα έχει στο πλευρό του τους Μπέρτι και ΝτελΤζόβανε. Στο VAR θα είναι ο Αμπίσο Ροσάριο, ενώ Ιταλός θα είναι και ο τέταρτος.

Ο Σότσα είναι επιπέδου δεύτερης κατηγορίας UEFA και για πρώτη φορά στην καριέρα του θα σφυρίξει αγώνα ελληνικών ομάδων. Μέχρι στιγμής έχει σφυρίξει έναν αγώνα για τα προκριματικά του Euro 2024, τη νίκη της Ισπανίας επί της Κύπρου 6-0, αλλά και δύο αγώνες για τα προκριματικά του Conference League. Την περσινή σεζόν σφύριξε παιχνίδι και για το πρωτάθλημα Κύπρου ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ Λάρνακας.

Οι διαιτητές του Παναθηναϊκός - ΑΕΚ:

  • Διαιτητής: Σιμόνε Σότσα (Ιταλία)
  • Βοηθοί: Μπέρτι, Ντελ Τζόβανε (Ιταλία)
  • 4ος διαιτητής: Κολόμπο Αντρέα (Ιταλία)
  • Διαιτητής VAR: Αμπίσο Ροσάριο (Ιταλία)
  • Διαιτητής AVAR: Τζουφέρλο Λούκα (Ιταλία)
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ