STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1: Με υπέροχο τακουνάκι του Κόντε η φιλική επικράτηση για τον Άγιαξ της Ηπείρου

Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα πανηγυρίζουν στο φιλικό επί του Παναιτωλικού | 30 Ιουλίου 2022
Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα πανηγυρίζουν στο φιλικό επί του Παναιτωλικού | 30 Ιουλίου 2022 IN TIME

Σε ένα φιλικό με αρκετές φάσεις ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 1-0 χάρη στο υπέροχο γκολ με τακουνάκι του Πέδρο Κόντε.

Τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα στη μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη το Σάββατο (30/7) το βράδυ στο Αγρίνιο. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 1-0 μετά από ένα εξαιρετικό γκολ του Πέδρο Κόντε με τακουνάκι.

Το παιχνίδι είχε αρκετές φάσεις για τις δύο ομάδες, δοκάρι για την ομάδα του Αγρινίου και με τις δύο ομάδες να έχουν τις δικές τους στιγμές στη διάρκεια του αγώνα.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς άνηκε στον Παναιτωλικό όταν στο 26' ο Ντουάρτε βρέθηκε σε θέση για σουτ εκτός περιοχής, το επιχείρησε με το αριστερό με τον Πριόρ να διώχνει σε κόρνερ.

Με την έναρξη στο δεύτερο μέρος, στο 46' ο Ριένστρα εκτέλεσε γρήγορα το φάουλ προς τον Μορέιρα αλλά ο Ανέστης βγήκε και έκοψε τη μπάλα. Εν συνεχεία ο Μορέιρα έγινε πάλι κάτοχος της μπάλας επιχείρησε το σουτ με τον Ανέστη να λέει και πάλι όχι.

Δύο λεπτά αργότερα ο Μπιλμπάο έκανε το σουτ από μακριά με τον Ανέστη να μπλοκάρει εντυπωσιακά ενώ στο 50' το σουτ του Σόρια έφυγε έξω. Στο 54' ήρθε το 0-1 του ΠΑΣ Γιάννινα όταν ο Μπιλμπάο εκτός περιοχής έκανε το σουτ με τον Κόντε να κάνει το τακουνάκι και να νικάει τον Ανέστη.

Στο 65' ο Παναιτωλικός είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Κορνέλιους μετά από σέντρα του Χουχούμη από τα αριστερά και έχασε την ευκαιρία να κάνει το 1-1. Είκοσι λεπτά αργότερα ο Παναιτωλικός απείλησε και πάλι με την κεφαλιά του Ζοάο Πέδρο αλλά ο Σούλης έδιωξε σε κόρνερ.

Ένα λεπτό αργότερα ο Χατζηθεοδωρίδης βρέθηκε με τη μπάλα στα πόδια αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε έξω. Η τελευταία καλή στιγμή άνηκε και πάλι στον Παναιτωλικό όταν ο Βαρόνε βρέθηκε τετ α τετ έκανε το σουτ αλλά ο Σούλης και πάλι έδιωξε σε κόρνερ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης. Χουχούμης (86' Αναστασόπουλος), Κορνέλιους, Λάρσον, Λιάβας (63' Αποστολάκης). Μάρτενσον (71' Βαρόνε), Φλόρες (63' Ξενιτίδης), Ντίας (63' Τσιγγάρας), Μπελεβώνης, Ντουάρτε (63' Χατζηθεοδωρίδης), Καρέλης (71' Πέδρο).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Πριόρ (46' Σούλης), Παντελάκης, Καραχάλιος, Λώλης (46' Μορέιρα), Κόντε (56' Παμλίδης), Ροσέρο, Εραμούσπε (63' Μπαγκαλιάνης), Μπιλμπάο (63' Τζίμας), Κιάκος (75' Πήλιος), Σόρια, Λιάσος (46' Ριέντσρα).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ