ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός: Η αποστολή για τον ιστορικό ημιτελικό με τον Άρη

Παναιτωλικός: Η αποστολή για τον ιστορικό ημιτελικό με τον Άρη
INTIME SPORTS

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία για το ιστορικό παιχνίδι με τον Άρη και ο Γιάννης Πετράκης ανακοίνωσε τους παίκτες που θα πάρει μαζί του για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Παναιτωλικός έχει ραντεβού με την ιστορία την Τρίτη (13/02) καθώς φιλοξενεί τον Άρη στην πρώτη μεταξύ τους μάχη για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Η ομάδα του Αγρινίου έφτασε για πρώτη φορά στους "4" του θεσμού και η συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει γεμίσει με ανυπομονήσια την ομάδα αλλά και τους φιλάθλους.

Ο Γιάννης Πετράκης πήρε μαζί του τον Σενγκέλια που έχασε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο λόγω ίωσης. Αντίθετα εκτός αποστολής μεταξύ άλλων έμειναν και οι Μπακάκης και Οικονόμου (ο δεύτερος είναι τιμωρημένος), αλλά και ο τραυματίας Μπαλντασάρα.

Να σημειωθεί ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά με την παρουσία φιλάθλων (μόνο των γηπεδούχων) και θα είναι το πρώτο που θα διεξαχθεί με κόσμο μεταξύ ομάδων της Stoiximan Super League μετά την επιβολή των μέτρων της κυβέρνησης τον περασμένο Δεκέμβριο.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού για το ματς με τον Άρη: Ταμπίντζε, Μλάντεν, Καρέλης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Τσάβες, Φρ. Ντουάρτε, Λομόνακο, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Πέρες, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας, Αναστασόπουλος, Νικολάου.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ