ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός: Αυτός είναι ο Μάτσιεκ Καμίνσκι που αγόρασε την ομάδα του Αγρινίου και ήθελε την Έβερτον

Ο Ματσιέκ Καμίνσκι κατά τη συνέντευξη του για την αγορά του Παναιτωλικού | 8 Δεκεμβρίου 2022
Ο Ματσιέκ Καμίνσκι κατά τη συνέντευξη του για την αγορά του Παναιτωλικού | 8 Δεκεμβρίου 2022 IN TIME SPORTS

Ο Παναιτωλικός γυρίζει σελίδα με τον Μάτσιεκ Καμίνσκι να αγοράζει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ. Όσα πρέπει να ξέρετε για τον Αμερικανοπολωνό που ήθελε να αγοράσει την Έβερτον.

Εντός της ημέρας αναμένεται η ανακοίνωση της πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου του Παναιτωλικού στον Μάτσιεκ Καμίνσκι.

Ο 64χρονος Πολωνός επιχειρηματίας ήρθε σε συμφωνία με τον Φώτη Κωστούλα για την αγορά της ΠΑΕ. Πρόκειται για επιχειρηματία ο οποίος ασχολείται με το Real Estate κυρίως στις ΗΠΑ, ενώ έχει επεκταθεί και σε άλλες χώρες, ο οποίος μένει μόνιμα στη Μινεσότα.

Να τονιστεί πως είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Μινεσότα με πτυχίο στη Βιολογία και τη Φυσική.

Η οικογένεια Καμίνσκι έχει πλέον ρίξει το βλέμμα της στη χώρα μας και πιθανότατα κάπως έτσι προέκυψε η επαφή και η συμφωνία με τον Φώτη Κωστούλα, ο οποίος πείστηκε από το επενδυτικό πλάνο που του παρουσιάστηκε.

Αυτός είναι ο Μάτσιεκ Καμίνσκι

Ο Καμίνσκι γεννήθηκε στις ΗΠΑ από πρόσφυγες Πολωνούς γονείς. Σιγά σιγά άρχισε να δραστηριοποιείται στο κομμάτι του Real Estate, ενώ τα τελευταία χρόνια ψάχνει την είσοδό του στο χώρο του αθλητισμού. Ασχολείται με τον επενδυτικό χώρο τα τελευταία 15 χρόνια

Μάλιστα, τον περασμένο Φεβρουάριο δημιούργησε την KAM Sports και σε αυτό το πλαίσιο υπήρξε η εμπλοκή του τον περασμένο Σεπτέμβριο με την Έβερτον. Μαζί με άλλους επιχειρηματίες θέλησε να αγοράσει την ομάδα, υπήρξαν επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο η υπόθεση πάγωσε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Sunday Times" η περιουσία της οικογένειας υπολογίζεται στο 1 δισεκατομμύριο δολάρια και διαθέτει ακίνητα σε πολλές περιοχές του κόσμου μέσα από την Kaminski Asset Management και την Kaminski Poland Fund.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ