ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Παναγόπουλος: "Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας"

Παναγόπουλος: "Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας"
INTIME SPORTS

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να προκριθεί στα ημιτελικά ενώ δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τη φάση του Κούρντι.

Την ήττα με 2-0 από τον ΟΦΗ γνώρισε ο Πανιώνιος στο πρώτο παιχνίδι του κυπέλλου με αποτέλεσμα το έργο του να είναι ιδιαίτερα δύσκολο στη Νέα Σμύρνη, όπως παραδέχτηκε και ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του τεχνικού των "κυανέρυθρων":

"Ήρθαμε στην Κρήτη με σκοπό να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας έδινε προβάδισμα για τη Νέα Σμύρνη. Αυτήν την στιγμή το προβάδισμα το έχει ο ΟΦΗ και εμείς καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε σε ένα δύσκολο σκορ. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να πάρει την πρόκριση. Είναι άσχημο όταν δέχεσαι γκολ μέσα σε 5 λεπτά. Για το πέναλτι δεν έχω άποψη αλλά έχω άποψη για την φάση του Κούρντί που ήρθε από τα Χανιά και βγήκε οφσάιντ. Δεν θα βάλω την κούραση ως δικαιολογία γιατί είμαστε επαγγελματίες. Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο.

Ένα παιχνίδι κυπέλλου είναι διαφορετικό από αυτό του πρωταθλήματος. Το ρόστερ μας αποδυναμώνεται και δεν μπορούμε να ενισχυθούμε. Σήμερα σε ένα σημείο του αγώνα που είδα ότι μπορούμε να κερδίσουμε κάτι, αλλάξαμε τον σχηματισμό μας και για αυτό ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος από τον Πανιώνιο αλλά μιλάμε για ένα ρόστερ που αποτελείται από νέα παιδιά, που είναι αμιγώς ελληνικό και συνεχίζουμε την πολύ δύσκολη προσπάθεια. Να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο του ΟΦΗ γιατί το "Γεντί Κουλέ" ζει ξανά μεγάλες στιγμές".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ