ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Πάλι MVP o Ράφαελ

Πάλι MVP o Ράφαελ

Ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού πήρε από τους φίλους της ομάδας το βραβείο του MVP και για την αναμέτρηση με την Καλλονή και παρέλαβε το βραβείο του από τους μαθητές του μουσικού σχολείου Αγρινίου.

Για τρίτο ματς σερί ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού, Ράφαελ Μπρακάλι, αναδείχθηκε σε MVP της ομάδας του για την παρουσία του στο παιχνίδι με την Καλλονή στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής. Εκεί όπου κράτησε το μηδέν στην άμυνα και βοήθησε την ομάδα του να πάρει έναν βαθμό.

Ο Μπρακάλι παρέλαβε το βραβείο του από τους μαθητές του μουσικού σχολείου Αγρινίου στην διάρκεια εκδήλωσης της "Γιορτής Αγάπης" για τα παιδιά των ειδικών σχολείων που έγινε την Πέμπτη το πρωί.

Μοίρασαν χαρά στους μικρούς τους φίλους

Συγκεκριμένα ο Παναιτωλικός στην ΓΙΟΡΤΗ ΑΓΑΠΗΣ που διοργάνωσε ενόψει των εορτών φιλοξένησε τους μαθητές Ειδικών Σχολείων της Αιτωλοακαρνανίας.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν μαθητές από τα εξής Σχολεία:
- 1ου Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου
- 2ου Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου
- Χαμόγελο του παιδιού
- Ειδικό Δημοτικό Σχολείο ΕΛΕΠΑΠ
- Δημητρούκειο Ειδικό Σχολείο Μεσολογγίου

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ μοίρασαν σε όλα τα παιδιά παιχνίδια και δώρα, προσφορά του πολυκαταστήματος «ΜΟΝ ΑΜΙ Α. ΓΟΥΡΓΟΛΙΤΣΑΣ». Το EMILEON προσέφερε στους καλεσμένους Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα και χυμούς. Ομάδα μαθητών του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου παρουσίασε πλούσιο μουσικό πρόγραμμα.

Ανεβάζουν ρυθμούς οι Βιγιαφάνες, Φωτάκης

Σε ότι έχει να κάνει με την προπόνηση αυτή διεξήχθη σε δύο γκρουπ ποδοσφαιριστών. Όσοι αγωνίστηκαν αρκετό χρόνο στο παιχνίδι με τον Πλατανιά έκαναν κρυοθεραπεία και μασάζ.

Οι υπόλοιποι, ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού, ασκήσεις ευλυγισίας – ισορροπίας, ασκήσεις τεχνικής με μπάλα (passing game), άσκηση τεχνικής – σουτ, παιχνίδι υψηλής έντασης σε περιορισμένο χώρο.

Μέρος του προγράμματος ακολούθησαν ο Βιγιαφάνιες και ο Φωτάκης. Πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης και στη συνέχεια θεραπεία ο Θεοδωρίδης. Θεραπεία έκανε ο Μορένο. Η προπόνηση της Παρασκευής θα γίνει στις 4.00 το απόγευμα στο EMILEON.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ