ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Παίρνει Μπανανά ο Πλατανιάς

Παίρνει Μπανανά ο Πλατανιάς

Πολύ κοντά σε μια σπουδαία μεταγραφή βρίσκεται ο Πλατανιάς καθώς τα έχει βρει σε όλα με τον Γιάγια Μπανανά ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24 βρίσκεται ήδη στα Χανιά για τις τελικές επαφές.

Κοντά στην ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής βρίσκεται η ομάδα του Πλατανιά που είναι κοντά στην απόκτηση του διεθνή Καμερουνέζου Γιάγια Μπανανά από την Σοσό. Ο τεχνικός της ομάδας των Χανίων Γιάννης Χριστόπουλος μετά από αρκετό ψάξιμο για την στελέχωση της αμυντικής γραμμής κατέληξε στην περίπτωση του 23χρονου άσου (σ.σ. γεννημένος στις 29 Ιουλίου 1991) ο οποίος παίζει ως στόπερ και άνηκε στην Σοσό αλλά την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ελβετία στην ομάδα της Λωζάννης που όμως υποβιβάστηκε.

Οι πληροφορίες του Sport24 αναφέρουν ότι ο παίκτης βρίσκεται ήδη στα Χανιά για τις τελικές επαφές με τους ανθρώπους της διοίκησης του Πλατανιά και για να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις και ίσως είναι και θέμα ωρών η ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Παίρνει Μπανανά ο Πλατανιάς

Ο Γιάγια Μπανανά γεννήθηκε στις 29 Ιουλίου 1991 στο Μαρούα και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Τυνησία και την Εσπεράνς όπου αγωνίστηκε τρία χρόνια ενώ είχε συμμετοχές και στο Τσάμπιονς Λιγκ της Αφρικής. Αγωνίστηκε σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες του Καμερούν καθώς και στην Εθνική Ελπίδων.

Τον Ιανουάριο του 2012 πήρε μεταγραφή από την Εσπεράνς στην Σοσό όπου έκανε 26 παιχνίδια αλλά την σεζόν 2013-2014 δόθηκε στην Λωζάνη. Τόσο η ομάδα του στην Ελβετία όσο και ο Γαλλικός σύλλογος υποβιβάστηκαν και έτσι η Σοσό ήταν ανοιχτή στο ενδεχόμενο μετακίνησης του.

Παίρνει Μπανανά ο Πλατανιάς
©BACKPAGEPIX 2011

Ο Πλατανιάς που είχε ανοίξει δίαυλο με την Σοσό και για άλλους παίκτες χτύπησε την κατάλληλη στιγμή και έκανε δικό του τον νεαρό ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει ύψος 1.92 και ο οποίος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών.

Παίρνει Μπανανά ο Πλατανιάς
CC BY SA

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ