ΑΓΓΛΙΑ

Παίκτριες της βρετανικής Super League έσπασαν την καραντίνα για να πάνε διακοπές

Η Αλίσα Λέμαν με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ σε αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Σίτι στόν τον τελικό του FA Cup στις γυναίκες
Η Αλίσα Λέμαν με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ σε αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Σίτι στόν τον τελικό του FA Cup στις γυναίκες JOHN WALTON/PA VIA AP

Δύο παίκτριες της βρετανικής Super League κινδυνεύουν με τιμωρία, ελέω της επιλογής τους να φύγουν για μίνι διακοπές στο εξωτερικό αψηφώντας το νέο αυστηρότερο πρωτόκολλο για τον κορονοϊό που εφαρμόζεται πλέον στη χώρα.

Στο μεγαλύτερο μέρος της βρετανικής επικράτειας, συμπεριλαμβανομένου και του Λονδίνου, ηχεί κόκκινος συναγερμνός εδώ και μερικά 24ωρα ύστερα από τον εντοπισμό ενός μεταλλαγμένου στελέχους του κορονοϊού, με την κυβέρνηση να επιβάλλει νέα πιο αυστηρά μέτρα για να εμποδίσει την εξάπλωση της πανδημίας.

Παρά το γεγονός ωστόσο της εφαρμογής ενός ακόμα αυστηρότερο υγειονομικού πρωτοκόλλου και την ανακοίνωση των νέων έκτακτων μέτρων από τα πλέον επίσημα χείλη, αυτά του πρωθυπουργου Μπόρις Τζόνσον, δεν συμμορφώθηκαν όλοι στις συστάσεις για αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ βρετανικών μίντια, στην κατηγορία των ανυπάκουων πολιτών εντάσσονται και δύο παίκτριες που αγωνίζονται στην βρετανική Super League (πρώτη κατηγορία ποδοσφαίρου στις γυναίκες), με την Αλίσα Λέμαν της Γουέστ Χαμ και την Κέιτι ΜακΚέιμπ της Άρσεναλ να αναχωρούν για διακοπές στο εξωτερικό.

Η πρώτη ταξίδεψε με τη φίλη της Ραμόνα Μπάκμαν στις Μαλδίβες ενώ η δεύτερη αναχώρησε για το Ντουμπάι, με τα ΜΜΕ στο Νησί να αναφέρουν πως αμφότερες παραβίασαν τους νέους κανόνες που επιτάσσει το υγειονομικό πρωτόκολλο -παρά τις οδηγίες που είχαν από τις ομάδες τους- και κινδυνεύουν με βαριά καμπάνα.

Η Λέμαν μάλιστα δεν είχε τον παραμιρό ενδοιασμό να αποκαλύψει το πού βρίσκεται, δημοσιεύοντας ένα video που την δείχνει σε μία εξωτική τοποθεσία στις Μαλδίβες, με την ΜακΚέιμπ από την πλευρά της να περνάει στην αντεπίθεση μετά από τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας, υποστηρίζοντας πως πέταξε στο Ντουμπάι για ένα επαγγελματικό ραντεβού που είχε με τον ατζέντη της.


Η Αλίσια Λέμαν στις Μαλδίβες
Η Αλίσια Λέμαν στις Μαλδίβες ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΛΙΣΙΑ ΛΕΜΑΝ ΣΤΟ TIK TOK

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ