ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παιχνίδι υπομονής ο Ολυμπιακός με Κάρλος Εντουάρντο

Παιχνίδι υπομονής ο Ολυμπιακός με Κάρλος Εντουάρντο

Στη Βραζιλία υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπαικός έχει έρθει σε επαφή με την Αλ Χιλάλ για την απόκτηση του Κάρλος Εντουάρντο. Περιμένει στο ακουστικό του ο Αντρέ Μαρτίνς.

Ο Κάρλος Εντουάρντο είναι ο παίκτης που θέλει διακαώς ο Μάρκο Σίλβα στον Ολυμπιακό της νέας περιόδου. Και την απόκτησή του την έχει εισηγηθεί πριν από το Πάσχα. Οι δυσκολίες όμως είναι πολλές. Η Αλ Χιλάλ θα πουλήσει ακριβά τον Βραζιλιάνο χαφ, παρά την επιθυμία και του ίδιου του ποδοσφαιριστή να επιστρέψει στην Ευρώπη και να ξανασυνεργαστεί με τον Σίλβα.

Στη Βραζιλία και συγκεκριμένα η “Globo” μετέφερε την πληροφορία ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει ήδη τις πρώτες επαφές με την Αλ Χιλάλ. Η αλήθεια είναι ότι οι Πειραιώτες έχουν χτυπήσει την πόρτα των Σαουδάραβων εδώ και πολλές μέρες. Μάλιστα, η συγκεκριμένη πληροφορία που είχε το Sport24.gr είχε επιβεβαιωθεί και από διάφορα ρεπορτάζ στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας.

Στη Βραζιλία λοιπόν αναφέρουν ότι η μεταγραφή μπορεί να φτάσει γύρω στα 8 εκατομμύρια ευρώ. Όπως καταλαβαίνετε, είναι πολύ δύσκολο να φτάσει η πρόταση του Ολυμπιακού σε αυτά τα επίπεδα. Πρόσφατα γράφτηκε στην Πορτογαλία ότι τον θέλει και η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Μόνο που σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονιστεί ότι υπάρχει σχετικός όρος στη συμφωνία Πόρτο-Αλ Χιλάλ το περασμένο καλοκαίρι, ο οποίος ουσιαστικά απαγορεύει να γίνει μεταγραφή σε άλλη πορτογαλική ομάδα το καλοκαίρι του 2016.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα 8 εκατομμύρια ευρώ, πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αλ Χιλάλ θα ρίξει τις απαιτήσεις της, αν επιμείνει ο Ολυμπιακός και παράλληλα πιέσει από την πλευρά του ο Βραζιλιάνος χαφ. Μπορεί να φτάσει δηλαδή ακόμα και στα 6 εκατομμύρια.Γενικότερα, απαιτείται ένα παιχνίδι υπομονής για τη συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία δεν αποκλείεται να “φάει” και όλο το καλοκαίρι.

Να θυμίσουμε ότι μέχρι και τα τέλη Ιουνίου, αν η Αλ Χιλάλ παραχωρήσει τον παίκτη σε τρίτη ομάδα, τότε η Πόρτο θα καρπωθεί το 50% των χρημάτων της μεταγραφής! Οπότε, είναι λογικό και οι Σαουδάραβες από την πλευρά τους να επιδιώξουν τουλάχιστον να τον πουλήσουν από 1η Ιουλίου και μετά.

Σε διακοπές ο Αντρέ Μαρτίνς που περιμένει στο ακουστικό του

Ο Μάρκο Σίλβα επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του στην Πορτογαλία ότι ο Αντρέ Μαρτίνς που έμεινε ελεύθερος από τη Σπόρτινγκ, είναι μία ενδιαφέρουσα περίπτωση. Ξεκαθάρισε πάντως ότι δεν έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό. Στην Πορτογαλία επιμένουν όμως ότι έχει συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο με τους “ερυθρόλευκους”.

Ο 26χρονος χαφ αυτές τις μέρες είναι σε διακοπές (σύμφωνα με πληροφορίες στις ΗΠΑ) και περιμένει στο ακουστικό του την ειδοποίηση από τον Ολυμπιακό να έρθει στη χώρα μας για να υπογράψει.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ