ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξανά για Κάρλος Εντουάρντο ο Ολυμπιακός

Ξανά για Κάρλος Εντουάρντο ο Ολυμπιακός

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από την Πορτογαλία, το όνομα του Κάρλος Εντουάρντο έχει πέσει ξανά στο τραπέζι για τον Ολυμπιακό, με τους "ερυθρόλευκους" να έχουν κάνουν ήδη μια πρώτη προσέγγιση με την Αλ-Χιλάλ. (VIDEO)

Μπορεί η σεζόν να έχει παρέλθει για τον πρωταθλητή Ελλάδας, Ολυμπιακό, ωστόσο ο μεταγραφικός σχεδιασμός για την επόμενη δε σταματά. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από την Πορτογαλία, οι "ερυθρόλευκοι" εξετάζουν ξανά την περίπτωση του 26χρονου Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού της Αλ-Χιλάλ, Κάρλος Εντουάρντο.

Ο Κάρλος Εντουάρντο γεννήθηκε στις 17 Οκτωβρίου του 1989 στο Ριμπεϊράο Πρέτο και ξεκίνησε την καριέρα του από την ερασιτεχνική ομάδα, Ντεσπορτίβο Μπραζίλ. Έπειτα δόθηκε δανεικός κατά σειρά σε Ιτουάνο, Φλουμινένσε και Μπαρουέρι.

Ξανά για Κάρλος Εντουάρντο ο Ολυμπιακός

Το Γενάρη του 2011 πέρασε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στην Πορτογαλία, καθώς δόθηκε δανεικός στην Εστορίλ, αρχικά μέχρι τον Ιούνιο του 2012, ενώ το καλοκαίρι εκείνο αποκτήθηκε από την πορτογαλική ομάδα.

Στην Εστορίλ έμεινε μέχρι και το επόμενο καλοκαίρι, όταν κι αποκτήθηκε από την Πόρτο. Στο διάστημα αυτό, μέχρι να μετακομίσει στους "δράκους", συνυπήρξε με τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα.

Την πρώτη ημέρα του Σεπτεμβρίου του 2014, η Πόρτο τον δάνεισε στη γαλλική Νις και το καλοκαίρι του περασμένου έτους αποκτήθηκε από την Αλ-Χιλάλ. Ο Βραζιλιάνος επιθυμεί την επιστροφή του στην Ευρώπη και την προοπτική να παίξει σε μια ομάδα η οποία αγωνίζεται στο Champions League και πολύ περισσότερο με έναν προπονητή που γνωρίζει, όπως είναι ο Μάρκο Σίλβα.

Ενδιαφέρον για τον 26χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό της Αλ-Χιλάλ είχε προκύψει και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ωστόσο δεν προχώρησε τόσο λόγω της απόφασης του Ολυμπιακού να μην προχωρήσει σε ενίσχυση, όσο και λόγω της γνώμης του Γιώργου Δώνη να μην αποχωρήσει ο Κάρλος Εντουάρντο.

Ο Γιώργος Δώνης, ωστόσο, από την Τετάρτη (18/5) αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Αλ-Χιλάλ, την ίδια ώρα που το ενδιαφέρον του Κάρλος Εντουάρντο για επιστροφή στην Ευρώπη, ολοένα και μεγαλώνει. Το όνομα του Βραζιλιάνου έχει επανατεθεί στο "ερυθρόλευκο" τραπέζι και πλέον εξετάζεται με μεγαλύτερη θέρμη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ