PREMIER LEAGUE

"Πάει" ο Ντάουϊ

"Πάει" ο Ντάουϊ
Ντάουϊ

Η Τσάρλτον έλυσε τη συνεργασία της με τον Ίαν Ντάουϊ

Στην Αγγλία, δεν αλλάζει εύκολα ο προπονητής, όμως στην περίπτωση της Τσάρλτον δεν ίσχυσε ο "άγραφος" αυτός κανόνας. Ο αγγλικός σύλλογος προχώρησε στη λύση της συνεργασίας του με τον 41χρονο Βορειοϊρλανδό τεχνικό, μετά την κάκιστη πορεία της αγγλικής ομάδας στο πρωτάθλημα της χώρας.

Στην μετά Άλαν Κέρμπισλι εποχή (το περασμένο καλοκαίρι ο Ντάουϊ διαδέχθηκε τον... θρυλικό προπονητή της Τσάρλτον), η ομάδα του "Βάλεϊ" έχει δύο νίκες σε δώδεκα ματς της Premiership, ενώ το Σάββατο (11/11) γνώρισε την ήττα με 3-2 από τη Γουΐγκαν στο "JBB Stadium" (έχει μόλις οκτώ βαθμούς και βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα).

Όσο για τον πρώην προπονητή της Κρίσταλ Πάλας, σίγουρα δεν περίμενε τέτοια κατάληξη. Τον Μάιο του 2006, ο Ντάουϊ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Τσάρλτον, ξόδεψε περίπου δέκα εκατομμύρια λίρες για μετεγγραφές, αλλά η συνεργασία του με το σύλλογο κράτησε μόλις έξι μήνες.

Οι δύο πλευρές έχουν να θυμούνται μόνο την πρόκριση των "άντικς" στους "8" του Carling Cup (την περασμένη εβδομάδα επί της άσημης Τσέστερφιλντ στη διαδικασία των πέναλτι). Άλλωστε, η Τσάρλτον προκρίθηκε στα προημιτελικά του συγκεκριμένου θεσμού (θα αντιμετωπίσει την Γουΐκομ στο "Βάλεϊ) για πρώτη φορά στην ιστορία της...





TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ