Δ' ΕΘΝΙΚΗ

Πάει για το απόλυτο ο Παναιγιάλειος

Πάει για το απόλυτο ο Παναιγιάλειος
New Image

Ο Πανιαγιάλειος φιλοδοξεί την ερχόμενη Κυριακή κόντρα στη Δάφνη Ανδραβίδας να γίνει η πρώτη ομάδα στην Δ΄Εθνική που θα εξασφαλίσει την άνοδο στην Γ΄Εθνική.

Οι "μελανόλευκοι" δαιτηρούν το απόλυτο στην έδρας τους με δεκατρείς σερί νίκες και σε περίπτωση που επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα οι παίκτες του Παναιγιάλειου θα επιστρέψουν μετά από ένα χρόνο παραμονής στην αφιλόξενη για αυτούς Δ΄Εθνική.
Ωστόσο, παρά την πιθανή επιτυχία, τα οικονομικά προβλήματα αποτελούν τον μεγάλο βραχνά της ομάδας. Στους παίκτες οφείλονται μισθοί και την διοίκηση να τους καθυσηχάζει ότι θα εξοφλειθούν μέρος των οφειλούμενων στα τέλη Μαϊου.

ΑΕ Χίου

Ο Τάσος Παρμακλής αναλαμβάνει χρέη προπονητή με την αποχώρηση για προσωπικούς λόγους ο Αχιλλέας Πασβάντης. Ο 32χρονος επιθετικός αποτελεί ηγετική μορφή στην ομάδα, ενώ η διοίκηση περιμένει τον Αχιλλέα Πασβάντη να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας μετά την λήξη της περιόδου να αναλάνβει εν λευκώ την ομάδα.

ΠΑΟ Ρουφ

Ο Δήμαρχος Αθηνών θα βραβεύσει σήμερα το απόγευμα στο 3ο Δημοτικό Διαμέρισμα της πόλης στι 6:00 μ.μ τους παίκτες του ΠΑΟ Ρουφ για την κατάκτηση του φετινού κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Ολυμπιακός Λαυρίου



Ελπίδες για ανόδο στην Γ΄Εθνική κάνουν στον Ολυμπιακό Λαυρίου. Πέντε αγωνιστικές έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της σεζόν και οι έξι πόντοι που βρίσκονται πίσω από τον πρωτοπόρο Σαρωνικό Αίγινας, δεν απαγορεύουν στους παίκτες του Ολυμπιακού να ονειρεύονται την άνοδο.

Η ΑΕ Χίου είναι η επόμενη αντίπαλος και ο τεχνικός της ομάδας Ανδρέας Δεληγιάννης δεν υπολογίζει τους Λαμπρινάκο και Γιαχάεβ.

Κάστρο

O Βασίλης Αντωνιάδης ανακοίνωσε στους ιθύνοντες του Κάστρου, ότι δεν επιθυμεί συνέχιση της συνεργασίας τους.

Οι λόγοι της αποχώρησής του έχουν να κάνουν με τις κακές συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα στην παρούσα φάση κι οι οποίες δεν του επιτρέπουν να κάνει όπως επιθυμεί τη δουλειά του, καθώς και το γεγονός ότι συνεχώς φεύγουν παίκτες.


















TAGS Δ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ