ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Θα σταθούμε αρωγός για να ξεριζωθεί η Μαφία από το περιβάλλον του ποδοσφαίρου"

Σημαιάκι του κόρνερ με το λογότυπο του Ολυμπιακού
Σημαιάκι του κόρνερ με το λογότυπο του Ολυμπιακού EUROKINISSI SPORTS

Με αφορμή την επίθεση που κατήγγειλε η ΕΠΟ πως δέχθηκε η σύντροφος του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, Σταύρου Μάνταλου, η ΠΑΕ Ολυμπιακός τόνισε πως θα σταθεί αρωγός για να ξεριζωθεί η Μαφία από το περιβάλλον του ποδοσφαίρου.

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με την οποία καταδικάζει κάθε ενέργειας βίας σχετιζόμενη με το ποδόσφαιρο και τονίζει πως θα σταθεί αρωγός στην Πολιτεία "για να ξεριζωθεί η Μαφία από το περιβάλλον του ποδοσφαίρου".

Η ανακοίνωση έρχεται λίγες ώρες μετά την ενημέρωση της ΕΠΟ για επίθεση που δέχθηκε η σύντροφος του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, Σταύρου Μάνταλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

"Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καταδικάζει απερίφραστα κάθε ενέργεια βίας σχετιζόμενης με το ποδόσφαιρο. Ελπίζουμε η Πολιτεία να καταλάβει ότι το ποδόσφαιρο απασχολεί την συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας και να αποφασίσει να το καθαρίσει από τους ποινικούς και τους λαθρέμπορους, από τους στοιχηματζήδες και τους λαθραίους κάθε είδους.

Είναι απαράδεκτη κάθε επίθεση σχετιζόμενη με το ποδόσφαιρο και δυο φορές πιο απαράδεκτη όταν έχει ως θύμα μια γυναίκα, ειδικά στις εποχές που ζούμε.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα σταθεί αρωγός στην όποια προσπάθεια κάνει η Πολιτεία να ξεριζωθεί η ΜΑΦΙΑ από το περιβάλλον του ποδοσφαίρου!".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ