ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης - Σαραβάκος έδωσαν από 250 ευρώ σε εργαζόμενους!

Ουζουνίδης - Σαραβάκος έδωσαν από 250 ευρώ σε εργαζόμενους!

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του "Έθνους", Ουζουνίδης και Σαραβάκος έδωσαν από 250 ευρώ σε πολλούς από τους εργαζόμενους του αγωνιστικού τμήματος στο Κορωπί, όπως και σε κάποια από τα μέλη των προπονητικών τιμ της Ακαδημίας!

Οι τραγικές οικονομικές συνθήκες στον Παναθηναϊκό, οι οποίες μεταφράζονται εν μέρει και στα οφειλόμενα προς τους εργαζόμενους του «Γ. Καλαφάτης» και της ΠΑΕ ώθησαν σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Έθνος» τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τον Δημήτρη Σαραβάκο πριν από λίγες ημέρες σε μια συγκινητική και ταυτόχρονα ουσιαστική πρωτοβουλία.

Ο προπονητής και ο συντονιστής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού, οι οποίοι στο παρελθόν εκτός από πρωταθλήματα και Κύπελλα ανήκουν στην λιλιπούτεια μειονότητα των Ελλήνων ποδοσφαιρστών που έχουν αγωνιστεί σε ημιτελικό Κυπέλλου Πρωταθλητριών, έδωσαν από 250 ευρώ σε εργαζόμενους και μέλη των προπονητικών τιμ της Ακαδημίας στο Κορωπί!

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ: «Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας οι δύο «κεφαλές» του ποδοσφαιρικού τμήματος, έδωσαν από 250 ευρώ προς όλους όσοι εργάζονται δίπλα στην πρώτη ομάδα και φροντίζουν -παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν- να είναι εκεί, απόλυτοι επαγγελματίες στη δουλειά τους, για να μην λείπει τίποτα απ’ την καθημερινότητα των προπονήσεων και των αγώνων.

Στους μάγειρες, στον οδηγό, στους φροντιστές, στους φυσικοθεραπευτές, σ’ όλο το staff της ανδρικής ομάδας, ως ένα μικρό «ευχαριστώ» απ' τους Ουζουνίδη-Σαραβάκο, για όσα προσφέρουν οι παραπάνω στο ποδοσφαιρικό τμήμα παρά τις αντιξοότητες.

Ολο αυτό ασφαλώς δεν το έκαναν για να «διαφημιστεί» και ούτε είναι άνθρωποι που επιδιώκουν τη «λεζάντα». Ηταν μία κίνηση συσπείρωσης, ευγνωμοσύνης και σεβασμού προς τους εργαζόμενους του «Γ. Καλαφάτης», οι οποίοι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της υπόλοιπης ομάδας, μολονότι βρίσκονται μακριά απ' τα φώτα της δημοσιότητας».

Αντιλαμβάνεται κάποιος και απ’ αυτή την - πρωτοφανή για τα δεδομένα του Παναθηναϊκού κίνηση - την απίστευτη κατάσταση που βιώνει και το ποδοσφαιρικό τμήμα καθώς έσοδα δεν υπάρχουν και ο Γιάννης Αλαφούζος με «ανενεργές» ουσιαστικά τις μετοχές του προς το παρόν πληρώνει μόνο την εφορία και τις υποχρεώσεις στο δημόσιο περιμένοντας κάποιον επενδυτή ή τη σωτηρία από τους φίλους της ομάδας...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ