ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ουζουνίδης: "Νικήσαμε, χωρίς να παίξουμε καλά"

Ουζουνίδης: "Νικήσαμε, χωρίς να παίξουμε καλά"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Μαρίνος Ουζουνίδης, απαρίθμησε τους λόγους για τους οποίους ήταν σημαντική η νίκη επί του Πλατανιά με 2-1, εστιάζοντας στο χαρακτήρα που "χτίζουν" οι "κυανέρυθροι".

Ο Πανιώνιος νίκησε με 2-1 τον Πλατανιά, στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Super League, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να υπερθεματίζει του γεγονότος ότι η ομάδα του πήρε τους τρεις βαθμούς αν και δε βρέθηκε σε καλή ημέρα, κατά τον ίδιο.

"Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για μας για πολλούς λόγους. Ο κυριότερος είναι ότι φτάσαμε με 19 βαθμούς στο ένα τρίτο του πρωταθλήματος. Δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο. Ο δεύτερος είναι ότι μετά την ήττα από τη Βέροια κερδίσαμε στο Κύπελλο και στα δύο ματς πρωταθλήματος. Ο τρίτος ότι χωρίς να παίξουμε καλά κερδίσαμε. Αυτό δείχνει κάτι για τον χαρακτήρα που πάμε να φτιάξουμε.

Ξέραμε ότι δεν θα ήταν εύκολο. Θέλαμε να τους αφήσουμε την πρωτοβουλία και να βρούμε τις ευκαιρίες μας. Ήρθαν αυτές οι φάσεις. Αν ήμασταν λίγο πιο φρέσκοι και πιεστικοί νομίζω ότι θα βγάζαμε περισσότερες φάσεις. Δεν μπορούμε, όμως, να έχουμε παράπονο. Δεν γίνεται να είμαστε στο 100% κάθε φορά. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Έχουμε δύο εβδομάδες και θα πρέπει να βελτιώσουμε κάποια κομμάτια κυρίως για τα εντός έδρας έτσι ώστε να έχουμε μία συνέχεια. Καλή συνέχεια στον Πλατανιά, πιστεύω ότι θα είναι μία από τις ομάδες που θα πλησιάσει τις υψηλές θέσεις.

Γι' αυτό γίνονται οι αλλαγές. Άλλες βγαίνουν, άλλες όχι. Δεν είχαμε τη φρεσκάδα που θέλαμε, οπότε έπρεπε να βάλουμε δύο παιδιά να μας δώσουν ενέργεια. Το έκαναν αυτό αλλά και στο τέλος θα μπορούσαμε πιο εύκολα να βάλουμε και τρίτο γκολ από το να δεχτούμε", υποστήριξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ