ΑΕΛ

Ουζουνίδης:"Να βγάλουμε τον εγωισμό"

Ουζουνίδης:"Να βγάλουμε τον εγωισμό"
Ουζουνίδης

To καλό ξεκίνημα στον αγώνα του Σαββάτου με τον Πανσερραϊκό θα αποτελέσει τη βάση για ένα θετικό αποτέλεσμα, όπως τόνισε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη τύπου της Πέμπτης

"Το πιο σημαντικό στοιχείο για τον αγώνα του Σαββάτου είναι η αντίδραση που πρέπει να δείξουμε ως ομάδα μετά από μια ήττα στην έδρα μας. Παίζουμε με έναν αντίπαλο που ανέβηκε φέτος στη μεγάλη κατηγορία μετά από πολλά χρόνια και είναι φυσιολογικό στους πρώτους αγώνες να υπάρχει ενθουσιασμός.

Γι αυτό και από την πλευρά μας είναι σημαντικό να μπούμε δυνατά και να αντιδράσουμε σωστά στα πρώτα λεπτά. Από εκεί και πέρα αυτό που θέλω είναι να δείξουμε καλύτερη κυκλοφορία μπάλας, κάτι που μας έλειψε στο προηγούμενο παιχνίδι.

Το πιο σημαντικό, όμως, είναι η αντίδραση. Να βγάλουμε τον εγωισμό και τη θέληση να καλύψουμε γρήγορα τους τρεις βαθμούς που χάσαμε στην έδρα μας",ανέφερε αρχικά ο τεχνικός της Λάρισας.

"Σεβόμαστε τον αντίπαλο"

Αναφορικά με την ομάδα των Σερρών,είπε:" Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά το ματς εξαρτάται από το πόσο καλοί θα εμφανιστούμε εμείς. Θέλουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα να καλύψουμε το χαμένο έδαφος με την απώλεια των τριών βαθμών στην έδρα μας, για να μη συσσωρευτεί στην ομάδα μεγαλύτερη πίεση. Ο Πανσερραϊκός είναι πολύ επικίνδυνος μπροστά, έχει ποιοτικούς μεσοεπιθετικούς παίκτες και από την πλευρά μας πρέπει να εκμεταλλευτούμε τους χώρους που πιθανώς θα δημιουργηθούν".

Όσον αφορά στα αγωνιστικά προβλήματα πλην του ανέτοιμο Μπενζά τον οποίο υπολογίζει "να είναι σε θέση να αγωνιστεί σε περίπου 2-3 εβδομάδες εφόσον όλα πάνε καλά και δε νιώσει πόνους τις επόμενες δυο-τρεις μέρες", ο Μαρίνος Ουζουνίδης "πονοκεφαλιάζει" για την περίπτωση του Νίκου Νταμπίζα: "Ξεκίνησε χαλαρό τρέξιμο χθες, θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα να τον έχουμε κοντά μας, αλλά αν το ρίσκο είναι μεγάλο θα προτιμήσουμε να μην αγωνιστεί".

Σχετικά εξάλλου με τον Ρομπέρ, ανέφερε ότι" έχει ανεβάσει αρκετά ρυθμούς και πλησιάζει όλο και πιο κοντά στο επίπεδο της ομάδας. Περιμένω να δω από αυτόν περισσότερα στις προπονήσεις για να κερδίσει μια θέση στην ενδεκάδα. Αυτό, όμως, δεν αποκλείει την πιθανότητα να αγωνιστεί το Σάββατο".

"Δεν έχω παράπονο"

Όσο για το ποια ΑΕΛ των τριών προηγούμενων αγώνων είναι πιο κοντά στην ομάδα που έχει στο μυαλό του, ο Μαρίνος Ουζουνίδης απάντησε:" Καμία. Η ΑΕΛ που φαντάζομαι είναι εντελώς διαφορετική. Δεν έχει καμία σχέση με την περσινή ομάδα.

Δεν έχουμε παίκτες που μπορούν να λειτουργήσουν με ατομικές ενέργειες γι αυτό και πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί προκειμένου να βγάλουμε στο παιχνίδι μας αυτοματισμούς.

Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά που παίζουν τώρα, αλλά λείπουν κάποια στοιχεία που θα μας δώσουν οι παίκτες που δεν είναι ακόμη σε πλήρη ετοιμότητα. Περιμένω να γεμίσει το ρόστερ για να δούμε όλες τις δυνατότητες της ομάδας".

Επίσης όταν ρωτήθηκε για την αντίδραση του Ιγκλέσιας τη στιγμή της αλλαγής του στο ματς με την Ξάνθη ο τεχνικός της ΑΕΛ διευκρίνισε:" Έγινε η συζήτηση με τον ποδοσφαιριστή και θεωρώ ότι κατάλαβε πως η αντίδρασή του δεν ήταν σωστή. Εμένα με ενδιαφέρει πάνω απ όλα η ομάδα και όχι τα άτομα.

Αν δω ότι η ομάδα δεν πάει καλά στη διάρκεια του αγώνα δεν θα διστάσω να κάνω αλλαγή και 10 και 15 λεπτά πριν από τη λήξη του ημιχρόνου. Πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι είναι ποδοσφαιριστές και όχι προπονητές. Όμως, τέτοια περιστατικά συμβαίνουν. Δεν πρέπει να τα μεγαλοποιούμε, ούτε να μένουμε σε μια αντίδραση της στιγμής".























TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ