ΞΑΝΘΗ

Ουζουνίδης: "Είχαμε ψυχή, πάθος και ωριμότητα"

Ουζουνίδης: "Είχαμε ψυχή, πάθος και ωριμότητα"
INTIME SPORTS

Οι παίκτες της Skoda Ξάνθης είχαν ψυχή, πάθος και ωριμότητα στο παιχνίδι τους και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη κόντρα στον Πλατανιά, σύμφωνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη

Οι παίκτες της Skoda Ξάνθης είχαν ψυχή, πάθος και ωριμότητα στο παιχνίδι τους και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη κόντρα στον Πλατανιά, σύμφωνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της Ακριτικής ομάδας μετά το τέλος του αγώνα:

" Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, όχι μόνο για το αποτέλεσμα αλλά συνολικά για την προσπάθεια. Εκτός από ένα δεκάλεπτο στο πρώτο μέρος, σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα, πιστεύω πως ελέγχαμε την αναμέτρηση και φαινόταν ότι θα σκοράρουμε. Είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών και κούρασης, τα οποία ξεπεράσαμε.

Στο παιχνίδι μας είχαμε ψυχή, πάθος και ωριμότητα. Με αυτή τη νίκη είχαν αντίκτυπο και οι βαθμοί της περασμένης αγωνιστικής. Σήμερα παίζαμε με μία ομάδα που είχε τους ίδιους στόχους με μας και είναι σημαντικό ότι καλύψαμε και το σκορ του πρώτου αγώνα. Τώρα θέλουμε μία ακόμη καλύτερη πορεία και με την επάνοδο των παικτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα αλλά και την ετοιμότητα των νεαρών να παίξουμε και καλύτερο ποδόσφαιρο".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ