ΗΡΑΚΛΗΣ

Ουζουνίδης: "Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά"

Ουζουνίδης: "Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά"
INTIME SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου ότι οι παίκτες του είχαν διάθεση κόντρα στην Καβάλα αλλά ταυτόχρονα παραδέχτηκε ότι θα πρέπει να βελτιώσουν περισσότερα πράγματα στο παιχνίδι τους.

"Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε το καλύτερο διάστημα μέχρι τώρα όπου κυκλοφορήσαμε την μπάλα και δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Μπορεί να κάνεις κλασικές ευκαιρίες και να μην το βάλεις. Το άσχημο για μας ήταν ότι λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο, μια ασυνεννοησία δική μας εκεί που προσπαθούσαμε να αναπτυχθούμε κάναμε το λάθος και το εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο τεχνικός του "Γηραιού", για να συνεχίσει:

"Το πραγματικό πρόβλημα στο δεύτερο ημίχρονο, όπου η μεγάλη θέληση των παιδιών να γυρίσουν παιχνίδι οδήγησε σε βεβιασμένες ενέργειες και κυρίως μετά την αποβολή.

Ενώ έπρεπε να ανοίξουμε εμείς βιαζόμασταν και δεν φάνηκε η αριθμητική υπεροχή αφού δεν δημιουργήσαμε κλασική ευκαιρία.

Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά που είχαν διάθεση, αλλά πρέπει να βελτιώσουμε περισσότερα πράγματα στο παιχνίδι μας. Είχαμε και ατυχίες με τον Παπαστεριανό που αναγκαστήκαμε γρήγορα να κάνουμε την δεύτερη αλλαγή.

Αυτό που είναι πολύ σημαντικό είναι το πώς θα αντιδράσουμε. Να κρατήσουμε ηρεμία, δουλέψουμε και να πάρουμε στο επόμενο παιχνίδι αυτό που χάσαμε σήμερα".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ