ΒΟΛΟΣ

Ουτρέχτη - Βόλος 6-2: Βαριά ήττα για τους Θεσσαλούς, δύο γκολ ο Δουβίκας για τους Ολλανδούς

Ο Σωτήρης Νίνης με τη φανέλα του Βόλου σε καλοκαιρινό φιλικό προετοιμασίας κόντρα στον ΠΑΟΚ | 9 Ιουλίου 2021
Ο Σωτήρης Νίνης με τη φανέλα του Βόλου σε καλοκαιρινό φιλικό προετοιμασίας κόντρα στον ΠΑΟΚ | 9 Ιουλίου 2021 EUROKINISSI SPORTS

Την πιο βαριά ήττα του στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του γνώρισε το βράδυ του Σαββάτου ο Βόλος, με την ομάδα της Μαγνησίας να χάνει 6-2 από την Ουτρέχη που είχε για δις σκόρερ τον Τάσο Δουβίκα.

Την τέταρτη ήττα του σε ισάριθμα φιλικά προετοιμασίας που έχει δώσει ως τώρα ενόψει της νέας σεζόν γνώρισε το βράδυ του Σαββάτου ο Βόλος.

Σε αντίθεση όμως με τα τρία προηγούμενα ματς όπου τα πάλεψε όλα (ήττα με 3-1 από τον ΠΑΟΚ, με 2-1 από την Μέχελεν και με 1-0 από την Ντέινζε), αυτή τη φορά η ομάδα του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να κοντράρει την Ουτρέχη και το φινάλε την βρήκε να φεύγει ηττημένη από το γήπεδο με το βαρύ σκορ 6-2.

Σκόρερ των δύο εκ των έξι τερμάτων των Ολλανδών στο φιλικό με τον Βόλο ήταν ο Τάσος Δουβίκας, με τον Έλληνα στράικερ να κάνει το 2-0 υπέρ της Ουτρέχτης στο 29' και στο 33' και ουσιαστικά να της ανοίγει διάπλατα το δρόμο προς τη νίκη απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Όσον αφορά στους Θεσσαλούς, ο Βαν Βέερτ σκόραρε στο 37' μειώνοντας σε 3-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου ενώ το άλλο γκολ σημειώθηκε στο 56' από τον Νίνη που μείωσε προσωρινά σε 3-2. πριν ακολουθήσει ξέσπασμα από την Ουτρέχη με το οποίο έδωσε μεγάλες διαστάσεις στη φιλική νίκη της.

TAGS ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ