ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ουρουγουάη: Απίστευτο ξύλο ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές και εννέα αποβολές στο Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ - Ρίβερ Πλέιτ

Ουρουγουάη: Απίστευτο ξύλο ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές και εννέα αποβολές στο Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ - Ρίβερ Πλέιτ

Σκηνές ωμής βίας διαδραματίστηκαν στην Ουρουγουάη μετά το τέλος του Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ - Ρίβερ Πλέιτ με τους παίκτες των δύο ομάδων να μετατρέπουν τον αγωνιστικό χώρο σε ρινγκ.

Απίστευτες σκηνές βίας διαδραματίστηκαν στην Ουρουγουάη μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στη Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ και τη Ρίβερ Πλέιτ με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές.

Όλα ξεκίνησαν μετά από τσακωμό δύο ποδοσφαιριστών οι οποίοι αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους με μπουνιές και κλωτσιές και σύντομα και οι συμπαίκτες τους μπήκαν στο πεδίο... μάχης.

Άλλοι για να βαρέσουν και αυτοί και άλλοι για να χωρίσουν αλλά και αυτούς τους πήρε η μπάλα με αποτέλεσμα το ξύλο να συνεχιστεί μέχρι να μπει στη μέση η αστυνομία και να έχουμε την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων για να ηρεμήσουν τα πράγματα.

Εν τέλει ο διαιτητής του παιχνιδιού το οποίο ολοκληρώθηκε με 2-1 υπέρ των γηπεδούχων, αν και το σκορ μικρή σημασία έχει, έδειξε συνολικά εννέα κόκκινες κάρτες εκ των οποίων οι επτά για τους φιλοξενούμενους και δύο για τους γηπεδούχους.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ