ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ουκρανία - Ελλάδα 1-0: Ήττα στο Nations League Γυναικών, εμπόδιο για την πρόκριση

Οι παίκτριες της Ουκρανίας πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στην Ελλάδα
Οι παίκτριες της Ουκρανίας πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στην Ελλάδα INTIME SPORTS

Η Ουκρανία πήρε τη ρεβάνς κόντρα στην Ελλάδα, επικρατώντας 1-0 στο Γεντί Κουλέ για την 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου του Nations League Γυναικών.

Η Εθνική Γυναικών βρέθηκε ξανά αντιμέτωπη μέσα σε λίγες μέρες με την Ουκρανία, αλλά αυτή τη φορά οι Ουκρανές πήραν τη ρεβάνς επικρατώντας της "γαλανόλευκης" με 1-0 στο Γεντί Κουλέ για την 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β’ κατηγορίας του Nations League.

Η Ελλάδα είχε σημαντική ευκαιρία να προηγηθεί στο 27' με τη Σαρρή, αλλά το δυνατό σουτ της ωστόσο μέσα από την περιοχή πέρασε για λίγο άουτ.

Το πρώτο γκολ τελικά, το βρήκε στο 32ο λεπτό του αγώνα η Ουκρανία. Αρχικά, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, η Αμπανασένκο πήρε το ριμπάουντ και με σουτ νίκησε τη Νάση, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα της για το 1-0.

Οι Ουκρανές συνέχισαν να πιέζουν, με τη Σιδηρά να είναι σωτήρια στο 60' και να παραχωρεί κόρνερ. Μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-0 είχε και στο 74' η Ουκρανία. Μετά από κόρνερ και τις κόντρες, η μπάλα να καταλήγει στην Κράβτσουκ, που δεν μπόρεσε από κοντά να τη στείλει στα δίχτυα της Νάση.

Στο 90+4' το σου της Σιδηρά δεν ήταν δυνατό για να χαρίσει στην Ελλάδα την ισοφάριση, με την Κέλιουσικ να μπλοκάρει εύκολα.

Έτσι, η "γαλανόλευκη" έχασε το πλεονέκτημα της 3ης θέσης και πλέον ισοβαθμεί με την Ουκρανία. Θυμίζουμε ότι οι ομάδες που θα τερματίσουν τρίτες στους ομίλους τους θα δημιουργήσουν έναν άλλον όμιλο, ο οποίος βάσει της βαθμολογικής συγκομιδής θα κρίνει τις 3 από τις 4 χώρες που θα παραμείνουν στην κατηγορία.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Κέλιουσικ, Ποντόλσκα, Κόρσουν, Σμάτκο, Πέτρικ, Απανασένκο, Σέμκιβ, Χίριν (79' Πατσουλάγια), Κράβτσουκ, Οβντίγτσου (51' Άντρουκιβ), Χουλστσένκο (88' Καλινίνα).

ΕΛΛΑΔΑ: Νάση, Πατερνά (63' Γεωργίου), Παλαμά, Σιδηρά, Μήτκου, Κακαμπούκη, Μάρκου, Σαρρή, Κονγκουλή (88' Παπαδοπούλου), Γιαννακά (56' Μωραΐτου), Σπυριδωνίδου (63' Γεωργατζή).

Το πρόγραμμα στον όμιλο της Εθνικής

4η αγωνιστική (31/10)

  • Ουκρανία-Ελλάδα 1-0
  • Σερβία-Πολωνία (20:00)

5η αγωνιστική (01/12)

  • Ουκρανία-Πολωνία
  • Ελλάδα-Σερβία

6η αγωνιστική (05/12)

  • Πολωνία-Ελλάδα
  • Σερβία-Ουκρανία

Η βαθμολογία

  1. Πολωνία 9
  2. Σερβία 6
  3. Ελλάδα 3
  4. Ουκρανία 3
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ NATIONS LEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ