ΠΑΟΚ

Όταν ο Σαλπιγγίδης... έπιασε τον Ζαγοράκη

Όταν ο Σαλπιγγίδης... έπιασε τον Ζαγοράκη

Ο διεθνής επιθετικός Δημήτρης Σαλπιγγίδης μέσος μετράει 200 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ιδιαίτερη αξία είχε για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθλώς έφθασε τος 200 συμμετοχές με τη φανέλα του "Δικεφάλου".

"Έπιασε" τον Θόδωρο Ζαγοράκη και κυνηγάει άλλους μεγάλους αστέρες του παρελθόντος. Στα "ΣΠΟΡ" παρουσιάζονται ενδιαφέροντα στοιχεία.

Ο Σαλπιγγίδης έκανε ντεμπούτο στον ΠΑΟΚ στις 25 Αυγούστου 2002 όταν για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της σεζόν 2002-2003 ο ΠΑΟΚ θριάμβευσε επί του Παναθηναϊκού με 4-1.

Συγκεκριμένα αντικατέστησε στο 58ο λεπτό τον Γιασεμάκη.Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έγινε μόλις ο 12ος παίκτης που έφθασε τις 200 συμμετοχές πιάνοντας τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Θα τον ξεπεράσει μέσα από τα επερχόμενα παιχνίδια των πλέι οφ, κάτι που θα κάνει και με τον Τζόνι Αναστασιάδη που μέτρησε 203 συμμετοχές. Λογικά, ο διεθνής επιθετικός στο τέλος της σεζόν θα βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα της σχετικής λίστας.

Στην πορεία και εφόσον έχει ανανεώσει τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ, θα ξεπεράσει τον Κούδα (9ος με 212), τον Δαμανάκη (8ος με 213), τον Στέφανο Μπορμπόκη (7ος με 214), τον Ιωσηφίδη (6ος με 216), τον Λαγονίδη (5ος με 228), τον Κωστίκο (4ος με 233), τον Αλαβάντα (3ος με 239) και τον Τουρσουνίδη (2ος με 261).

Κανείς, βέβαια, δεν μπορείννα αποκλείσει ότι μπορεί να φτάσει ακόμη και στην κορυφή όπου βρίσκεται ο Γιώργος Σκαρτάδος με 265 συμμετοχές.Συνολικά, ο Σαλπιγγίδης μετρά 270 αγώνες στις εννιά σεζόν του (οι δύο πρώτες με ελάχιστες συμμετοχές) στον ΠΑΟΚ: 200 στο πρωτάθλημα, 29 στο κύπελλο και 41 στην Ευρώπη.

Παντρεύτηκε ο Σαλπιγγίδης

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ δέθηκε την Τρίτη (23/4) με την αγαπημένη του Ευαγγελία.

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την Τρίτη (23/4) την αγαπημένη του Ευαγγελία. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Ωραιοκάστρου και ο διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ δέχθηκε τις θερμές ευχές συγγενών και φίλων για καλούς απογόνους και κάθε ευτυχία στην ζωή του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ