ΑΡΗΣ

Όσκαρ ατυχίας ο Κουλουχέρης

GEPA-2407085707 - SCHRUNS-TSCHAGGUNS,AUSTRIA,24.JUL.08 - FUSSBALL -  1. Deutsche Bundesliga, Super League, SV Werder Bremen vs Aris Saloniki, Vorbereitungsspiel. Bild zeigt Efthimis Koulouheris (Aris) und Aaron Hunt (Bremen). Foto: GEPA pictures/ Claudia Lerch
Κουλουχέρης INTIME SPORTS

Ο Σέρχιο Κόκε δεν δίστασε να εξωτερικεύσει την επιθυμία του να αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα

Ο Σέρχιο Κόκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθλητικό Metropolis και στην εκπομπή Fair Play αναφέρθηκε τόσο στο χθεσινοβραδινό φιλικό με την Μπόλτον στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όσο και στα δύο παιχνίδια με την Σλάβεν Μπελούπο για το Κύπελλο UEFA.
Ο Ισπανός επιθετικός του Άρη και εκ των αρχηγών της ομάδας δεν έκρυψε την επιθυμία του να αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα και να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδος ενώ αναφερόμενος στον κόσμο της ομάδας τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα κάνουν το παν για να μην τον απογοητεύσουν.

« Είχαμε καλή απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο αν και στο πρώτο δεν ικανοποιήσαμε τους εαυτούς μας αφού θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει περισσότερες ευκαιρίες. Παρόλα αυτά ο τρόπος που αγωνίστηκε η Μπόλτον ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία για τα δύο παιχνίδια με την Σλάβεν για το Κύπελλο UEFA», τόνισε ο Κόκε για το χθεσινό φιλικό με την Μπόλτον.

Για το πόσο έτοιμη είναι για το πρώτο παιχνίδι με τους Κροάτες της επόμενης Πέμπτης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Ισπανός επιθετικός του Άρη επισήμανε πως: « Η ομάδα θεωρώ ότι είναι σχεδόν έτοιμη. Χρειάζονται ελάχιστες πινελιές αλλά πιστεύω ότι το χρονικό διάστημα που έχουμε μπροστά μας θα είναι αρκετό. Στο Ζέεφελντ φροντίσαμε να δουλέψουμε σκληρά, όλοι μας παλιοί και νέοι έχουμε συνειδητοποιήσει που βρισκόμαστε και με την συμπαράσταση του κόσμου μας είμαι σίγουρος ότι θα πάνε όλα καλά».

«Να μην δεχθούμε γκολ»
Σε ερώτηση για το πώς αντιμετωπίζει ο ίδιος ότι το πρώτο παιχνίδι με την Σλάβεν θα είναι στην Θεσσαλονίκη και ο επαναληπτικός στην Κροατία ο Κόκε σχολίασε ότι: « Η κλήρωση ήταν καλή. Ότι το πρώτο παιχνίδι είναι στην έδρα μας είναι στο χέρι μας να το αξιοποιήσουμε όπως είχε συμβεί και πέρσι με την Σαραγόσα. Αυτό που θα είναι το σημαντικό για μας θα είναι να φθάσουμε στη νίκη χωρίς να δεχθούμε κάποιο γκολ, εξέλιξη που θα είναι ιδανική για μας».

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει για το πώς αισθάνεται εν όψει της φετινής αγωνιστικής περιόδου στην επίθεση του Άρη μετά τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν ο Κόκε τόνισε πως: « Μέχρι τώρα έχουμε αποδώσει περίφημα με αυτό που έχει σημασία είναι όλοι μαζί να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της αφού ποδοσφαιριστές έρχονται και φεύγουν αλλά η ομάδα μένει».

«Θα κάνουμε το παν»
Τέλος αναφερόμενος στον κόσμο του Άρη ο Κόκε είπε: « Δεν χρειάζεται να απευθύνω κάποια έκκληση στον κόσμο του Άρη αφού είμαι σίγουρος ότι θα κάνει το αυτονόητο που θα είναι να βρεθεί στο πλευρό μας όπου και αν παίζουμε σε όλη την διάρκεια της χρονιάς. Αυτό που θα ήθελα όμως να υποσχεθώ στους φιλάθλους μας είναι ότι εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το παν για να μην τους απογοητεύσουμε».

Για το πώς αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα μετά τα όσα είχαν ακουστεί κατά την παρουσία της αποστολής του Άρη στο Ζέεφελντ της Αυστρίας ο Κόκε δεν ήταν αρνητικός τονίζοντας πως:

« Είμαι Ισπανός αφού γεννήθηκα στην Ισπανία. Από εκεί και πέρα από την πρώτη στιγμή της παρουσίας μου στον Άρη δέθηκα πάρα πολύ με την ομάδα και δεν το κρύβω ότι αισθάνομαι σαν Έλληνας. Από εκεί και πέρα το να αποκτήσω την ελληνική υπηκοότητα είναι κάτι που δεν εξαρτάται μόνο από μένα αλλά και από την ελληνική Κυβέρνηση. Σε περίπτωση βέβαια που γίνει και αν το θέλει ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος θα ήταν εκπληκτική ευκαιρία για μένα να αγωνιστώ στην Εθνική Ελλάδος που αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο».

Φόβοι για 5-7 μήνες εκτός ο Κουλουχέρης

Χειρότερο πρωινό δεν θα μπορούσε να είχε ο Ευθύμης Κουλουχέρης. Ο εκ των αρχηγών του Άρη στην σημερινή εξέταση που υποβλήθηκε το πρωί, αξονική, διαπιστώθηκε πως υπέστη μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Αποτέλεσμα που επιβεβαίωσε ο γιατρός της ΠΑΕ, Βαγγέλης Πανταζής. Στην διάρκεια ωστόσο της σημερινής ημέρας και μέχρι το απόγευμα αναμένεται να επιβεβαιωθούν ή όχι οι φόβοι. Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν τότε ο Κουλουχέρης θα μπει άμεσα στο χειρουργείο και κινδυνεύει να μείνει εκτός γηπέδων για 5-7 μήνες.

Στην ΕΠΟ ο Μπουρουτζίκας
Μετά τον Ντούσαν Μπάγεβιτς που προσέφυγε στην ΕΠΟ κατά της ΠΑΕ Άρης σε ανάλογη κίνηση προέβη στην διάρκεια της χθεσινής ημέρας και ο στενός του συνεργάτης Δημήτρης Μπουρουτζίκας.

Ο πρώην γυμναστής του Άρη διεκδικεί και χρήματα και πιο συγκεκριμένα πρόκειται όπως αναφέρει στο κείμενο που έστειλε χθες στα γραφεία της ομοσπονδίας για τις νόμιμες οφειλές.

Υπενθυμίζεται πως ο Μπάγεβιτς ζητάει από την ΠΑΕ Άρης ένα ποσό της τάξης των 480.000 ευρώ, ενώ καταγγελία κατά του Σερβοέλληνα τεχνικού έχει καταθέσει και η ΠΑΕ Άρης ζητώντας αποζημίωση ύψους 1 εκ. ευρώ.

Για δοκιμή ο Παπαπαναγιώτου

Έφτασε χθες στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη ο 17χρονος Φαμπιάν Τρότσε Παπαπαναγιώτου. Πρόκειται για ομογενή επιθετικό που έχει στην κατοχή του τρία διαβατήρια (Ελλάδας, Καναδά και Ουρουγουάης) θα δοκιμαστεί τις επόμενες μέρες στη δεύτερη επαγγελματική ομάδα του Άρη.

« Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη. Είναι μεγάλη μου τιμή που έρχομαι σε μια ομάδα όπως ο Άρης», ήταν τα πρώτα λόγια του Φαμπιάν, που έχει γεννηθεί στις 29 Ιουλίου του 1991.































TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ