LA LIGA

Οσασούνα - Ατλέτικο 0-3: Πάτησε στην 4η θέση με τρία γκολ από πέντε τελικές

Ο Ζοάο Φέλιξ της Ατλέτικο πανηγυρίζει με τον Λουίς Σουάρες γκολ που σημείωσε κόντρα στην Οσασούνα για τη La Liga 2021-2022 στο "Σαδάρ", Παμπλόνα | Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022
Ο Ζοάο Φέλιξ της Ατλέτικο πανηγυρίζει με τον Λουίς Σουάρες γκολ που σημείωσε κόντρα στην Οσασούνα για τη La Liga 2021-2022 στο "Σαδάρ", Παμπλόνα | Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022 © 2022 ALVARO BARRIENTOS/ASSOCIATED PRESS

Η Ατλέτικο επικράτησε 3-0 της Οσασούνα που την κυνηγούσε στη βαθμολογία της La Liga και πάτησε στην 4η θέση, με δύο παιχνίδια περισσότερα από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Σοσιεδάδ. Μόλις πέντε τελικές για τους "ροχιμπλάνκος", που ήταν χειρότεροι στον αγώνα.

Η Ατλέτικο άφησε πίσω της το μεσοβδόμαδο πατατράκ κόντρα στη Λεβάντε και επιβλήθηκε 3-0 της Οσασούνα στην Παμπλόνα για την 25η αγωνιστική της La Liga, αποτέλεσμα που τη φέρνει ξανά στην 4η θέση, έστω και με δύο παιχνίδια περισσότερα από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Οι "ροχιμπλάνκος" ήταν πιο αποτελεσματικοί, αφού βρήκαν τρία γκολ από μόλις πέντε τελικές, εκ των οποίων οι τέσσερις προς την εστία. Η πρώτη ήρθε μόλις στο 3' με τον Ζοάο Φέλιξ, έπειτα από λάθος διώξιμο του Σέρχιο Ερέρα σε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και προσπάθησαν να βρουν άμεσα την ισοφάριση. Έχασαν ευκαιρίες, είχαν δοκάρι, δεν δέχθηκαν άλλη τελική, αλλά δεν βρήκαν και γκολ. Στο 2ο ημίχρονο, πληγώθηκαν από ακόμα ένα κόρνερ. Στο 59ο λεπτό δεν κατάφεραν να βγάλουν ευκαιρία από την εκτέλεση και η απομάκρυνση της μπάλας βρήκε τον Λουίς Σουάρες στο κέντρο, να τρέχει μόνος του προς το τετ α τετ. Αντί να φτάσει στην αντίπαλη περιοχή, είδε τον Ερέρα εκτός εστίας και σούταρε από τα 35 μέτρα, κάνοντας το 2-0. Η εικόνα του αγώνα παρέμεινε ίδια, με την Ατλέτικο να βρίσκει και τρίτο γκολ κόντρα στη ροή, στο 89' με τον Άνχελ Κορέα.

Τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής

TAGS LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΤΛΕΤΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ