ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οριστική συμφωνία με τον πρίγκιπα!

Οριστική συμφωνία με τον πρίγκιπα!

Η πλευρά του πρίγκιπα και της οικογένειας Βαρδινογιάννη ήρθε σε συμφωνία, αφού υπογράφτηκε το M.o.U.

Η συνάντηση των δικηγόρων του Γιάννη Βαρδινογιάννη και του Σουλτάν Αλ Σαούντ, είχε αίσιο τέλος, αφού έπεσαν οι υπογραφές στο M.o.U.

Αυτό ήταν ένα καθοριστικό βήμα προκειμένου να πάρει στα χέρια του ο πρίγκιπας το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και την συμφωνία την επιβεβαιώνουν και οι δύο πλευρές. Τι δήλωσε ο Τσάκας στο περιθώριο της παρουσίας στο πόλο του "τριφυλλιού" για την συμφωνία.

Την είδηση έδωσε η μια πλευρά (πρίγκιπα) και άμμεσα επιβεβαίωσε και η έτερη (Τζίγγερ) δίνοντας πλέον τα ευχάριστα στους φίλους της ομάδας.

Παράλληλα την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα παρεβρεθεί στη Γ.Σ. που είναι προγραμματισμένη ώστε να ψηφίσει υπέρ της Α.Μ.Κ. με τιμή μετοχής 0.33 ευρώ.

Κάτι που είχε ζητήσει ο Ανδρέας Βγενόπουλος ώστε εν συνεχεία να μπορέσει να την καλύψει ο Σουλτάν Αλ Σαούντ εξ ολοκλήρου αν οι υπόλοιποι μέτοχοι δεν ασκήσουν το δικαίωμα τους.

Εν συνεχεία, θα πρέπει να κατατεθούν τα 15.000.000 ευρώ σε ειδικό λογαριασμό που θα συνδέεται με την ΠΑΕ και οι μετοχές να περάσουν στα χέρια του Πρίγκιπα.

Από εκεί και πέρα θα διεξαχθεί Γενική Συνέλευσει 28 ή 29 Νοεμβρίου την οποία θα προκυρήψει ο Πρίγκιπας ώστε να μπορέσει να πάει ως μεγαλομέτοχος και να βγάλει το δικό του Δ.Σ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ