ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η απολογία του ΠΑΟ για πανό με Εργοτέλη

Η απολογία του ΠΑΟ για πανό με Εργοτέλη

Την αθώωση του Παναθηναϊκού για το πανό από τη στιγμή που ο όρος ομερτά θεωρείται πολιτικός ζήτησε ο δικηγόρος της πράσινης ΠΑΕ, Γιάννης Καρμής. Τι ανάφερε για τα συνθήματα.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσω του δικηγόρου της Γιάννη Καρμή απολογήθηκε για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στην αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής με τον Εργοτέλη.

Ο νομικός των "πράσινων" ζήτησε την αθώωση του "τριφυλλιού" για το πανό (σ.σ. φωτό) από τη στιγμή που ο όρος ομερτά θεωρείται πολιτικός. Την ίδια ώρα ο κόσμος του Παναθηναϊκού ετοιμάζει εντυπωσιακή παρουσία με ΑΕΚ.

Σε απολογία είχε κληθεί ο Παναθηναϊκός για το πανό που είχαν σηκώσει οι οπαδοί του και για τα συνθήματα που είχαν ακουστεί στο ματς με τους Κρητικούς.

Ο δικηγόρος της πράσινης ΠΑΕ, Γιάννης Καρμης, ζήτησε την αθώωση του Παναθηναϊκού επικαλούμενος μέχρι και διαλόγους μεταξύ των βουλευτών και του προέδρου της Βουλής.

"Αύριο, μεθαύριο θα φωνάζουν για την Μέρκελ ή την τρόικα και το δημοψήφισμα. Θα διακόπτονται οι αγώνες; Αν η μητέρα του πρωθυπουργού έκανε καλό παιδί ή όχι, αυτό έχει καμία σχέση με τους κανόνες του ποδοσφαίρου; Δεν υπάρχει κανένα αδίκημα.

Δεν είναι δυνατό να κατηγορούνται οι ΠΑΕ για το τι κουβαλάει ο κάθε Έλληνας στο κεφάλι του. Όταν σύμφωνα με τον πρόεδρο της Βουλής, η λέξη ομερτά είναι πολιτικός όρος, το ίδιο θα πρέπει να θεωρηθεί και η λέξη λαμόγια", τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κάρμης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ