ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ

Οριστικά τέλος ο Τσιώλης

Οριστικά τέλος ο Τσιώλης
Τσιώλης

Oι δρόμοι του Θρασύβουλου με τον Σάκη Τσιώλη χώρισαν οριστικά την Τρίτη καθώς ο Έλληνας τεχνικός αποτελεί και επίσημα παρελθόν για την ομάδα της Φυλής

" Η ΠΑΕ Θρασύβουλος Φυλής ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Αθανάσιο Τσιώλη. Η ΠΑΕ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Τσιώλη για την τεράστια συμβολή του στην κατά κοινή ομολογία πετυχημένη προσπάθεια του Θρασύβουλου για την καθιέρωση της ομάδας στις συνειδήσεις των ελλήνων φιλάθλων και κατ’ επέκταση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο κ. Τσιώλης ταύτισε την παρουσία του με την σύλλογο και τις δύο πλευρές συνδέει κάτι παραπάνω από μια τυπική επαγγελματική σχέση. Ο Θρασύβουλος εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του κ. Τσιώλη. Χρέη υπηρεσιακού προπονητή αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος βοηθός κ. Ζόραν Γιέφτοβιτς", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, Ο Σάκης Τσιώλης τόνισε: "Αισθάνομαι βαθιά αγάπη και εκτίμηση για τους ανθρώπους του Θρασύβουλου. Περάσαμε δύο εποικοδομητικά και όμορφα χρονιά.

Νιώθω ευγνωμοσύνη για την αγάπη του κόσμου της Φυλής. Η συνεργασία μου με την διοίκηση και κυρίως με τον πρόεδρο, κ. Ρόδη ήταν πραγματικά άριστη. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τον γενικό αρχηγό κ. Μπρέμπο, τους κ.κ Αβράμη, Κατσίλα και τέλος τον δήμαρχο της Φυλής κ. Δημήτρη Μπουραϊμη, του οποία την γνωριμία θεωρώ ιδιαίτερα σημαντική στην ζωή μου.

Αυτή η σχέση μεταξύ εμού και της ομάδας θα μείνει βαθιά χαραγμένη στις καρδιές μας. Θέλω τέλος να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στο τεχνικό επιτελείο, το υπαλληλικό προσωπικό της ΠΑΕ, τους γιατρούς, τους φροντιστές και κυρίως τους ποδοσφαιριστές που τα δύο αυτά χρόνια πετύχαμε στόχους σημαντικούς. Εύχομαι στον Θρασύβουλο να ολοκληρώσει την σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο".







TAGS ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ