ΜΙΛΑΝ

Οριγκί: "Αισθάνθηκα αμέσως σαν στο σπίτι μου στην Μίλαν"

Οριγκί: "Αισθάνθηκα αμέσως σαν στο σπίτι μου στην Μίλαν"
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΜΙΛΑΝ ΣΤΟ YOUTUBE

Ευτυχισμένος που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μίλαν στα επόμενα τέσσερα χρόνια και γεμάτος κίνητρα για να πετύχει με τους ροσονέρι, εμφανίστηκε ο Ντιβόκ Οριγκί στις πρώτες του δηλώσεις στον επίσημο τηλεοπτικό σταθμό του συλλόγου.

Μετά από οκτώ χρόνια στην Λίβερπουλ (με δύο ενδιάμεσους δανεισμούς σε Λιλ και Βόλσφμπουργκ) ο Ντιβόκ Οριγκί πήρε τη μεγάλη απόφαση να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, παίρνοντας μεταγραφή στην Μίλαν.

Το "Σαν Σίρο" θα είναι το ποδοσφαιρικό σπίτι του Βέλγου διεθνούς φορ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, με τον ίδιο να μην κρύβει τον ενθουσιασμό του για την παρουσία του στους ροσονέρι στις πρώτες δηλώσεις που παραχώρησε στον επίσημο τηλεοπτικό σταθμό τους (Milan TV) λίγο μετά από την υπογραφή των συμβολαίων:

"Φτάνοντας εδώ ένιωσα αμέσως ότι βρίσκομαι στο σπίτι μου. Είμαι σε έναν σύλλογο με μεγάλη ιστορία και τώρα θέλω να αρχίσω να γνωρίζω την κουλτούρα του, θέλω να καταλάβω τα άτομα και το πώς κυλούν τα πράγματα εδώ.

Μέχρι στιγμής τα πάντα είναι φανταστικά. Αγαπώ το ποδόσφαιρο, είμαι παθιασμένος με το ποδόσφαιρο και σε αυτή την πόλη είδα τον ενθουσιασμό που υπάρχει για το άθλημα όταν ήρθα για να παίξω κόντρα στην Μίλαν την περασμένη σεζόν.

Ένιωθες την αδρεναλίνη εκείνης της κούρσας για τον τίτλο που κράτησε μέχρι την τελευταία ημέρα και μπορούσες να νιώσεις όλη την ενέργεια που απελευθερώθηκε μετά από τόσα χρόνια αναμονής.

Έχουμε δει το πάθος της πόλης και την ποιότητα της ομάδας. Πιστεύω ότι μπορώ να δώσω πολλά: πάθος, ευτυχία, εμπειρία και ελπίζουμε αρκετά γκολ και ασίστ.

Θέλω να δουλέψω με τους συμπαίκτες μου, να δημιουργήσω μια καλή ατμόσφαιρα στην ομάδα και μετά να πάω στο γήπεδο για να κερδίσω, γιατί ομάδες όπως η Μίλαν θέλουν πάντα να παραμείνουν στην κορυφή. Και μου αρέσουν αυτές οι προκλήσεις: είμαι γεμάτος κίνητρα", τόνισε στις δηλώσεις του ο Βέλγος φορ για να συμπληρώσει με νόημα:

"Η Serie A είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο. Πέρυσι έγινε μία μεγάλη μάχη για τον τίτλο. Όλοι γνωρίζουν την ιστορία της Μίλαν, με 19 πρωταθλήματα και 7 Champions League.

Έχει μία εκπληκτική και τεράστια ιστορία. Και αν γυρίσουμε πίσω στο χρόνο υπάρχουν πολλοί παίκτες πρωταθλητές που θα μπορούσα να αναφέρω, οπότε το να είμαι εδώ και να αποτελώ μέρος αυτής της ιστορίας με κάνει υπερήφανο".

TAGS ΜΙΛΑΝ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ