ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ώρα αποφάσεων για Ντελγκάδο

Ώρα αποφάσεων για Ντελγκάδο
Ντελγκαδο

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να αποφασίσει ο Τσελίτο Ντελγκάδο σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του

Ο 26χρονος επιθετικός έχει κυριευθεί από άγχος παρά τις προσπάθειες του να θολώσει τα νερά μη επιβεβαιώνοντας την ευρωπαϊκή προοπτική του.
Μάλιστα λίγο έλειψε να έρθει στα χέρια με τους συμπαίκτες του Χεράρδο Τοράδο και Ίσραελ Λόπεζ όταν έγινε αλλαγή στο 56΄ στην αναμέτρησης με την Ατλάντε. Ο "Τσελίτο" μίλησε με τα πιο θερμά λόγια για την αντιμετώπιση των ανθρώπων της Κρουζ Αζούλ.

" Μου έχουν συμπεριφερθεί άψογα, μου παρέχουν ότι τους ζητώ δεν έχω κανένα παράπονο" τόνισε ο Αργεντινός άσος που απέφυγε να αποσαφηνίσει τις προθέσεις του.

" Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι δεδομένο. Ισχύουν αυτά που διαβάζετε στις εφημερίδες. Θα πρέπει να συζητήσω με την οικογένεια μου μέσα στη εβδομάδα και να πάρω τις αποφάσεις μου. Έχω ένα μωρό τριών ετών και παίζει ρόλο στο το τι θα πράξω".

Ο Ντελγκάδο πάντως για ακόμη μία φορά απέφυγε να αναφέρει το Ολύμπιακό στους πιθανούς προορισμούς του. " Γνωρίζω ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τις Λιόν, Μπενφίκα, Εσπανιόλ αλλά και άλλες ομάδες. Η Κρουζ Αζούλ πάντως δεν μου έχει κάνει πρόταση για να ανανεώσω το συμβόλαιο μου".






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ