ΑΕΚ

OPAP Arena: Το καφέ και το παραδοσιακό τσαγκαράδικο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ

OPAP Arena: Το καφέ και το παραδοσιακό τσαγκαράδικο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ
INTIME

Μαζί με την μπουτίκ της OPAP Arena, έτοιμες για λειτουργία είναι το καφέ και το παραδοσιακό τσαγκαράδικο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ είναι σε πυρετό προετοιμασιών για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς προετοιμάζονται τα πάντα για τα εγκαίνια της OPAP Arena τα οποία θα γίνουν την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου.

Στο γήπεδο θα στεγάζεται παράλληλα το μουσείο προσφυγική ιστορίας, ενώ έτοιμα σε λειτουργία είναι η μπουτίκ της ομάδας, το καφέ του γηπέδου και το παραδοσιακό τσαγκαράδικο. Μάλιστα το παραδοσιακό τσαγκαράδικο θα έχει το όνομα "Λούστρος" στην προσπάθεια αναβίωσης της παλιάς τέχνης.

Αύριο μεταξύ άλλων θα δώσουν το "παρών" η θρυλική 23αδα, που έχει δοξάσει την κιτρινόμαυρη φανέλα κατά το παρελθόν και θα παρελάσει στο χορτάρι της OPAP Arena. Ανάμεσά τους και ο Κώστας Νεστορίδης που είναι ανυπόμονος για τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της Ένωσης.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ με ανακοίνωσή της, προτρέπει τους φιλάθλους για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους να έρθουν μέχρι τις 19:00 στο γήπεδο, ενώ προτρέπει όσους μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς, λόγω του προβλήματος με το πάρκινγκ στην ευρύτερη περιοχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Αγαπητοί μας φίλαθλοι,

Η στιγμή που περίμενε όλη η οικογένεια της ΑΕΚ για σχεδόν δύο δεκαετίες έφτασε! Η ομάδα μας επιστρέφει αύριο (30/9 – 20.00) στη φυσική της έδρα, τη Νέα Φιλαδέλφεια για να εγκαινιάσει το νέο της σπίτι, την OPAP ARENA.

Νιώθουμε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την απίστευτη ανταπόκρισή σας και τη δίψα σας που οδήγησε στην εξάντληση των εισιτηρίων μερικές, μόνο, ώρες από την κυκλοφορία τους.

Σας περιμένουμε με την ίδια αγωνία και την ίδια ανυπομονησία που νιώθετε κι εσείς για να ζήσουμε όλοι μαζί αυτή την ιστορική βραδιά. Μια βραδιά που είναι δεδομένο ότι θα χαραχθεί για πάντα στην καρδιά και την ψυχή κάθε ΑΕΚτζή.

Οι πύλες του γηπέδου μας θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν από την έναρξη της εκδήλωσης, δηλαδή, στις 17.00. Με δεδομένο ότι πρόκειται για μια νέα εγκατάσταση, που καλούμαστε να την "γνωρίσουμε" από την αρχή, είναι σημαντική η προσέλευσή σας χρονικά κοντά στο άνοιγμα των θυρών. Το ίδιο και η συνεργασία σας στα σημεία ελέγχου. Η προσέλευση στις εξέδρες θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τις 19.00.

Παράλληλα, για την όσο το δυνατόν πιο ομαλή άφιξη και αποχώρηση όλων, θα διευκόλυνε πολύ όσοι έχουν τη δυνατότητα να προτιμήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για την μετάβασή τους στο γήπεδο.

Από την πλευρά μας δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε αδιάκοπα, ώστε σε κάθε σας επίσκεψη στο γήπεδο να το βρίσκεται ακόμη πιο εντυπωσιακό και ακόμη πιο λειτουργικό, προκειμένου να φιλοξενήσει τις μεγάλες στιγμές που βρίσκονται μπροστά μας.

Ραντεβού στο Ναό!

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ OPAP ARENA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ