ΑΕΚ

ΑΕΚ: "Η προσέλευση στην OPAP Arena να έχει ολοκληρωθεί ως τις 19:00, όσοι μπορούν να προτιμήσουν τα μέσα μεταφοράς"

Ο εσωτερικός χώρος της OPAP Arena
Ο εσωτερικός χώρος της OPAP Arena INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για να ευχαριστήσει τον κόσμο της, που εξάντλησε μέσα σε λίγες ώρες τα εισιτήρια για τα εγκαίνια της OPAP Arena, ενώ ζήτησε η προσέλευση να έχει γίνει μέχρι τις 19:00 και αν γίνεται να προτιμηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Μία ημέρα πριν από το μεγάλο ραντεβού της ΑΕΚ με την ιστορία και τον κόσμο της, μέσω των εγκαινίων της OPAP Arena, η διοίκηση της Ένωσης εξέδωσε ανακοίνωση, θέλοντας να εκφράσει τις ευχαριστίες της προς τους φίλους της ομάδας που έκαναν μέσα σε λίγες μόνο ώρες sold out για το ξεχωριστό αυτό γεγονός.

Παράλληλα, ζήτησε από τον κόσμο να έχει ολοκληρώσει την προσέλευσή του στις εξέδρες έως τις 19:00, μία ώρα δηλαδή πριν αρχίσει το τελετουργικό, τονίζοντας παράλληλα πως θα διευκόλυνε πολύ όσοι έχουν τη δυνατότητα να προτιμήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς για τη μετάβασή τους στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Αγαπητοί μας φίλαθλοι,

Η στιγμή που περίμενε όλη η οικογένεια της ΑΕΚ για σχεδόν δύο δεκαετίες έφτασε! Η ομάδα μας επιστρέφει αύριο (30/9 – 20.00) στη φυσική της έδρα, τη Νέα Φιλαδέλφεια για να εγκαινιάσει το νέο της σπίτι, την OPAP ARENA.

Νιώθουμε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την απίστευτη ανταπόκρισή σας και τη δίψα σας που οδήγησε στην εξάντληση των εισιτηρίων μερικές, μόνο, ώρες από την κυκλοφορία τους.

Σας περιμένουμε με την ίδια αγωνία και την ίδια ανυπομονησία που νιώθετε κι εσείς για να ζήσουμε όλοι μαζί αυτή την ιστορική βραδιά. Μια βραδιά που είναι δεδομένο ότι θα χαραχθεί για πάντα στην καρδιά και την ψυχή κάθε ΑΕΚτζή.

Οι πύλες του γηπέδου μας θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν από την έναρξη της εκδήλωσης, δηλαδή, στις 17.00. Με δεδομένο ότι πρόκειται για μια νέα εγκατάσταση, που καλούμαστε να την "γνωρίσουμε" από την αρχή, είναι σημαντική η προσέλευσή σας χρονικά κοντά στο άνοιγμα των θυρών. Το ίδιο και η συνεργασία σας στα σημεία ελέγχου. Η προσέλευση στις εξέδρες θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τις 19.00.

Παράλληλα, για την όσο το δυνατόν πιο ομαλή άφιξη και αποχώρηση όλων, θα διευκόλυνε πολύ όσοι έχουν τη δυνατότητα να προτιμήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για την μετάβασή τους στο γήπεδο.

Από την πλευρά μας δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε αδιάκοπα, ώστε σε κάθε σας επίσκεψη στο γήπεδο να το βρίσκεται ακόμη πιο εντυπωσιακό και ακόμη πιο λειτουργικό, προκειμένου να φιλοξενήσει τις μεγάλες στιγμές που βρίσκονται μπροστά μας.

Ραντεβού στο Ναό!

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE OPAP ARENA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ