VIRAL

Οπαδός της Νιούκαστλ τρόλαρε τον Γκρίλις, ζητώντας με πλακάτ από τον Αλμιρόν να του δώσει τη φανέλα του

Οπαδός της Νιούκαστλ ζητάει με πλακάτ από τον Αλμιρόν να δώσει τη φανέλα του στον Γρίλις
Οπαδός της Νιούκαστλ ζητάει με πλακάτ από τον Αλμιρόν να δώσει τη φανέλα του στον Γρίλις PRINT SCREEN INSTAGRAM

Ένας οπαδός της Νιούκαστλ θέλησε να τρολάρει τον Τζακ Γκρίλις, μετά την ισοπαλία της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Νιούκαστλ, και με πλακάτ ζήτησε από τον Μιγκέλ Αλμιρόν να δώσει τη φανέλα του στον επιθετικό των "πολιτών".

Η Νιούκαστλ προηγήθηκε με δύο γκολ, ωστόσο η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια, παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας (3-3) για την 3η αγωνιστική της Premier League.

Ο Μιγκέλ Αλμιρόν, ο οποίος ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, πρωταγωνίστησε στο πλακάτ ενός οπαδού της Νιούκαστλ, που ήθελε να τρολάρει παράλληλα, τον Τζακ Γκρίλις.

"Μίγκι, μπορεί ο Γκρίλις να έχει τη φανέλα σου;" έγραφε το πλακάτ, με το οποίο ο άντρας ήθελε να πικάρει τον επιθετικό της Σίτι. Ο λόγος είναι ότι οι φίλοι της Νιούκαστλ δεν έχον ξεχάσει το σχόλιο του Γκρίλις, ο οποίος είχε δηλώσει υποτιμητικά την περασμένη σεζόν πως "ο Μαχρέζ έπαιζε σαν τον Αλμιρόν".

Ο Γκρίλις στην τελευταία αγωνιστική που κρινόταν ο τίτλος είχε πει χαρακτηριστικά για τον Μαχρέζ, με αφορμή την εμφάνισή του στο ματς της Άστον Βίλα: "Βγάλτε τον έξω, παίζει σαν τον Αλμιρόν", κάτι που προφανώς ο κόσμος της Νιούκαστλ θυμόταν ακόμα.

TAGS VIRAL ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ