PREMIER LEAGUE

Νιούκαστλ - Μάντσεστερ Σίτι 3-3: Έσωσε το βαθμό με Ντε Μπρόινε και Χάλαντ

Οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Νιούκαστλ για την Premier League 2021-2022 στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ", Νιούκαστλ| Κυριακή 21 Αυγούστου 2022
Οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Νιούκαστλ για την Premier League 2021-2022 στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ", Νιούκαστλ| Κυριακή 21 Αυγούστου 2022 © 2022 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Η Νιούκαστλ κυνήγησε το θαύμα, προηγήθηκε με δύο γκολ, ωστόσο οι στιγμές ποιότητας των παικτών της Μάντσεστερ Σίτι τής έδωσαν το βαθμό της ισοπαλίας 3-3 για την 3η αγωνιστική της Premier League.

Η Νιούκαστλ έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο ανά διαστήματα, όμως το προβάδισμα δύο τερμάτων που πήρε απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι δεν ήταν αρκετό. Οι πρωταθλητές Αγγλίας επέστρεψαν στον αγώνα και με το 3-3 πήραν ένα βαθμό στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ", για την 3η αγωνιστική της Premier League.

Οι "πολίτες" μπήκαν με τον καλύτερο τρόπο στον αγωνιστικό χώρο, αφού σκόραραν στο 5' με τον Ιλκάι Γκιντογάν κι έχασαν ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμά τους. Ο τραυματισμός του Νέιθαν Άκε στα μέσα του 1ου μέρους προκάλεσε αλλαγή στο μομέντουμ, με τους γηπεδούχους να αρπάζουν τα ηνία και να δημιουργούν προϋποθέσεις για γκολ.

Στο 28' ο Μιγκέλ Αλμιρόν και στο 39' ο Κάλουμ Γουίλσον έφεραν τα πάνω κάτω, με τους παίκτες του Έντι Χάου να αισθάνονται αδικημένοι, αφού θα μπορούσαν να έχουν περισσότερα τέρματα στο ενεργητικό τους. Εν τέλει, βρήκαν το τρίτο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κίεραν Τρίπιερ, όμως κάπου εκεί αφύπνησαν τους αντιπάλους τους.

Η Σίτι έκλεισε τη Νιούκαστλ στην περιοχή της και μέσα σε λιγότερο από πέντε λεπτά σημείωσε δύο γκολ κι έχασε μια ευκαιρία. Ο Έρλινγκ Χάλαντ βρήκε ξανά δίχτυα στο 60' και στο 64' ο Κέβιν ντε Μπρόινε έβγαλε μαγική κάθετη πάσα για το 3-3 του Μπερνάρντο Σίλβα.

Το παιχνίδι είχε μεγάλη αγωνία στα τελευταία λεπτά και μία κόκκινη κάρτα που έγινε κίτρινη μέσω VAR για τον Τρίπιερ. Η ισοπαλία έμεινε μέχρι τέλους, με τη Σίτι να χάνει τους πρώτους βαθμούς της σεζόν, αλλά και να κερδίζει έναν σε παιχνίδι που θεωρήθηκε χαμένο.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Premier League

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ