CONFERENCE LEAGUE

Οπαδός της Μπόντο Γκλιμτ φόρεσε συλλεκτική φανέλα για να πικάρει Ρόμα και Μουρίνιο

Οι παίκτες της Μπόντο Γκλιμτ πανηγυρίζουν πρόκριση της ομάδας τους στο Conference εις βάρος της Άλκμααρ | 17 Μαρτίου 2022
Οι παίκτες της Μπόντο Γκλιμτ πανηγυρίζουν πρόκριση της ομάδας τους στο Conference εις βάρος της Άλκμααρ | 17 Μαρτίου 2022 @2022 PETER DEJONG/AP IMAGES

Η Μπόντο Γκλιμτ έδειξε τα δόντια της στην Ρόμα στη φάση των ομίλων και τώρα φιλοδοξεί να την πληγώσει και στα προημιτελικά του Conference League, με έναν οπαδό των Νορβηγών να "στέλνει μήνυμα" στον Μουρίνιο μέσω μίας ιδιαίτερης φανέλας.

Η Ρόμα ήταν εξαρχής ένα από τα μεγάλα ονόματα στο φετινό Conference League όμως έχει βρει το μπελά της απέναντι στην Μπόντο Γκλιμτ, με την πρωταθλήτρια Νορβηγίας να θριαμβεύει με 6-1 στη φάση των ομίλων εντός έδρας και να αποσπά ισοπαλία με σκορ 2-2 στην Ρώμη.

Το εντυπωσιακό είναι πως οι δύο ομάδες κληρώθηκαν μαζί στα προημιτελικά της διοργάνωσης και η ομάδα του Κνούτσεν όχι μόνο έμεινε αήττητη απέναντι στους τζαλορόσι για τρίτο διαδοχικό ματς, αλλά επιβλήθηκε με σκορ 2-1 και πλέον απειλεί να την πετάξει εκτός συνέχειας και να πάρει εκείνη το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Αυτό πιστεύουν ακράδαντα και οι 1.571 οπαδοί της που θα βρεθούν το βράδυ της Πέμπτης στις εξέδρες του Ολίμπικο, με τους Νορβηγούς που ταξίδεψαν στην ιταλική πρωτεύουσα να είναι αρκετά ενθουσιώδεις και να βρίσκουν τρόπους για να τραβήξουν την προσοχή.

Ενδεικτική είναι η κίνηση ενός εξ αυτών να παραγγείλει φανέλα της ομάδας του που γράφει "Μουρίνιο" στην πλάτη και το νούμερο... 61, με σαφή νύξη για το εκκωφαντικό 6-1 της Μπόντο Γκλιμτ στο ματς της φάσης των ομίλων, αποτέλεσμα που είχε σοκάρει τους τζαλορόσι.

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ