VIRAL

Οπαδός Γιουβέντους: "Ποιος χρειάζεται τον Ρονάλντο;"

Οπαδός της Γιουβέντους για την αποχώρηση του Ρονάλντο
Οπαδός της Γιουβέντους για την αποχώρηση του Ρονάλντο PRINT SCREEN INSTAGRAM: SPORTBIBLE

Ένας οπαδός της Γιουβέντους έστειλε το δικό του μήνυμα για την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Βέκια Σινιόρα, τονίζοντας πως η ομάδα του δεν έχει ανάγκη τον Πορτογάλο σταρ, τη στιγμή βέβαια που οι "μπιανκονέρι" μετρούν μόλις έναν βαθμό στη Serie A.

Η μετά-Ρονάλντο εποχή στη Γιουβέντους έχει ξεκινήσει και τα πράγματα για τους "μπιανκονέρι" δεν πηγαίνουν όπως θα ήθελαν. Παρότι η ομάδα δεν άρχισε τις υποχρεώσεις στη Serie A ιδανικά ένας φίλος του συλλόγου, κρατώντας ένα χαρτόνι που έγραφε: "Ποιος χρειάζεται τον Ρονάλντο;", θέλησε να δώσει το έναυσμα για την επόμενη ημέρα, τονίζοντας ότι η Γιουβέντους μπορεί να επανέλθει στο επίπεδο που βρισκόταν και χωρίς την παρουσία του Πορτογάλου.

Όλα αυτά βέβαια, τη στιγμή που η Γηραιά Κυρία βρίσκεται μόλις στην 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας απολογισμό δύο ήττες και μία ισοπαλία.

Από την άλλη, ο 36χρονος σταρ έκανε ένα ονειρικό ντεμπούτο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σκοράροντας δις κόντρα στη Νιούκατσλ, ενώ έσπασε το κοντέρ, πιάνοντας ταχύτητα 32,5 χλμ./ώρα.

TAGS VIRAL ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΙΤΑΛΙΑ ΑΓΓΛΙΑ SERIE A PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ