ΙΤΑΛΙΑ

Μανωλάς: "Μετά το λάθος μου δείξαμε χαρακτήρα και προσωπικότητα, άξια η νίκη μας επί της Γιουβέντους"

Ο Κώστας Μανωλάς με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας σε ματς κόντρα στην Ιταλία για τα προκριματικά του Euro 2020
Ο Κώστας Μανωλάς με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας σε ματς κόντρα στην Ιταλία για τα προκριματικά του Euro 2020 INTIME

Ο Κώστας Μανωλάς αναφέρθηκε στο λάθος του που οδήγησε στο γκολ της Γιουβέντους μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Instagram, δίνοντας συγχαρητήρια στους συμπαίκτες της Νάπολι για το γεγονός ότι πέτυχαν την ανατροπή.

Το σαββατιάτικο ντέρμπι με την Γιουβέντους πήγε να στραβώσει από νωρίς για την Νάπολι καθώς μετά από το μεγάλο λάθος του Κώστα Μανωλά στο 10ο λεπτό άνοιξε το σκορ στο "Ντιέγκο Μαραντόνα" ο Άλβαρο Μοράτα, όμως οι παρτενοπέι έκαναν την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Πολιτάνο και Κουλιμπαλί να υπογράφουν το 2-1 και να κάνουν το "3 στα 3" στο πρωτάθλημα.

Η νίκη αυτή πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους παίκτες του Λουτσιάνο Σπαλέτι και λίγο μετά το φινάλε ο Κώστας Μανωλάς έδειξε το ομαδικό πνεύμα που χαρακτήριζει τους παρτενοπέι, αποθεώνοντας τους παίκτες του για την προσπάθεια που έκαναν να διορθώσουν το λάθος του κατά τη διάρκεια του αγώνα.

"Άξια νίκη. Μετά από ένά λάθος μου δείξαμε χαρακτήρα και προσωπικότητα. Άξιοι όλοι! Forza Νάπολι για πάντα", ήταν το μήνυμα του 30χρονου Έλληνα στόπερ με το οποίο συνόδευσε την πανηγυρική φωτογραφία της ομάδας της Νάπολι μετά τη σημαντική νίκη επί της Γιουβέντους για την 3η αγωνιστική της Serie A.

Το οικογενειακό κλίμα στην Νάπολι φάνηκε πάντως και από την ενέργεια ενός συμπαίκτη του Μανωλά, του Τζοβάνι Ντι Λορέντσο, που στον δικό του λογαριασμό στο Instagram ανέβασε μία φωτογραφία του με τον Έλληνα στόπερ έχοντας μέσα σε αυτήν πολλές μπλε καρδιές με αποδέκτη τον Μανωλά.

Μανωλάς: "Μετά το λάθος μου δείξαμε χαρακτήρα και προσωπικότητα, άξια η νίκη μας επί της Γιουβέντους"
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΖΟΒΑΝΙ ΝΤΙ ΛΟΡΕΝΤΣΟ ΣΤΟ INSTAGRAM
TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΝΑΠΟΛΙ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ