BUNDESLIGA

Οπαδός επιτέθηκε σε σύζυγο ποδοσφαιριστή που θήλαζε τον γιο τους

Οπαδός επιτέθηκε σε σύζυγο ποδοσφαιριστή που θήλαζε τον γιο τους
Οπαδός επιτέθηκε σε σύζυγο ποδοσφαιριστή που θήλαζε τον γιο τους INSTAGRAM / @STEFFANIJENZ

Τραγικό περιστατικό σε γερμανικό γήπεδο. Οπαδός επιτέθηκε, πετώντας αντικείμενο στη σύζυγο ποδοσφαιριστή που θήλαζε τον γιο τους.

Τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στο γήπεδο της Ουινιόν Βερολίνου στο παιχνίδι κόντρα στην Βόλφσμπουργκ (1-0), όταν ένας οπαδός επιτέθηκε στη σύζυγο ενός ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων, που θήλαζε το παιδί τους.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη του Μόριτζ Γενς έδωσε το παρών στο γήπεδο, προκειμένου να δει τον αγώνα του συζύγου της. Η γυναίκα κάθισε στο οικογενειακό τμήμα του γηπέδου και θήλασε τον γιο τους.

Στη θέαση του θηλασμού ένας οπαδός άνω των 70 ετών εξαγριώθηκε και της επιτέθηκε αρχικά λεκτικά. Η γυναίκα μόλις είδε τον άνδρα να την πλησιάζει νευριασμένος σηκώθηκε και άρχισε να απομακρύνεται. Καθώς έφευγε έπεσε ένα παιχνίδι του παιδιού, το οποίο το σήκωσε ο άνδρας και το πέταξε προς το μέρος τους.

Παρά την έκκληση για βοήθεια από τους σεκιούριτι του γηπέδου, δεν έγινε το παραμικρό, γεγονός που έβγαλε εκτός εαυτού την Στέφανι, η οποία δεν δίστασε να "καταγγείλει" το περιστατικό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media.

"Το 2024, μια γυναίκα δεν μπορεί ακόμα να αισθάνεται ασφαλής να θηλάσει σε ένα "οικείο περιβάλλον" όπως μια οικογενειακή περιοχή σταδίου. Κανένας από τους ανθρώπους που ζήτησα βοήθεια δεν έκανε τίποτα.

Δυστυχώς ζούμε σε μια κοινωνία που όχι μόνο δεν καταδικάζει, αλλά και προστατεύει αυτούς τους τύπους ανίδεων ανθρώπων".

Η Ουνιόν Βερολίνου απάντησε με ένα ιδιαίτερα υποστηρικτικό μήνυμα στην Στέφανι:υπούμαστε πολύ για αυτό το θέμα και προωθήσαμε την καταγγελία σας στον επικεφαλής της υπηρεσίας ασφαλείας μας.

Οι γυναίκες πρέπει να μπορούν να θηλάζουν τα μωρά τους παντού χωρίς παρενόχληση. Ειδικά σε οικογενειακό χώρο. Προσπαθούμε να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, σας ευχαριστούμε που το μοιραστήκατε."

TAGS BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ