BUNDESLIGA

Οπαδοί της Ντόρτμουντ φώναζαν "Μέσι, Μέσι" πριν από εκτέλεση φάουλ του Λεβαντόβσκι

Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ στο Σιγκνάλ Ιντούνα Παρκ
Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ στο Σιγκνάλ Ιντούνα Παρκ © 2021 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ έγιναν viral, καθώς λίγο πριν από μια εκτέλεση φάουλ του Λεβαντόβσκι στο 90+7', τραγουδούσαν ρυθμικά "Μέσι, Μέσι' για να πικάρουν τον Πολωνό φορ για την απώλεια της Χρυσής Μπάλας.

Η Μπάγερν Μονάχου ήταν η μεγάλη νικήτρια στο "klassiker" του Σιγκνάλ Ιντούνα Παρκ, καθώς επικράτησε της Ντόρτμουντ με 3-2 και αύξησε τη διαφορά από τους Βεστφαλούς στους τέσσερις βαθμούς, έπειτα από 17 αγωνιστικές στη Bundesliga.

Ωστόσο οι παδοί των γηπεδούχων ήταν αυτοί που έκλεψαν την παράσταση, καθώς στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων του δευτέρου μέρους τραγουδούσαν ρυθμίκα "Μέσι, Μέσι", λίγο πριν από την εκτέλεση ενός φάουλ του Λεβαντόβσκι.

Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ ήθελαν με αυτόν τον τρόπο να πικάρουν τον Πολωνό φορ για το γεγονός ότι ο Μέσι κατέκτησε τη Χρυσή Μπάλα και όχι εκείνος που κατετάγη δεύτερος στην ψηφοφορία, κάτι που θεωρήθηκε άδικο από τον γερμανικό Τύπο.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS BUNDESLIGA ΜΠΑΓΕΡΝ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ