SERIE A

Οπαδοί της Μπολόνια μπήκαν στα αποδυτήρια της ομάδας και απείλησαν τους παίκτες

Οπαδοί της Μπολόνια μπήκαν στα αποδυτήρια της ομάδας και απείλησαν τους παίκτες
@2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Καζάνι που βράζει θυμίζει η Μπολόνια μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα, με 15 εκπροσώπους των οργανωμένων τιφόζι των ροσομπλού να εισβάλλουν στα αποδυτήρια της ομάδας και να απειλούν τους παίκτες, ερχόμενοι σε αντιδικία με τον Τιάγκο Μότα.

Η διοίκηση της Μπολόνια πήρε την απόφαση λίγο μετά την έναρξη της σεζόν να αντικαταστήσει τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, όμως η συγκεκριμένη επιλογή δεν τους έχει βγει σε καλό μέχρι στιγμής.

Ο Λούκα Βιτζάνι στο ρόλο του υπηρεσιακού δεν μπόρεσε να αντέξει για πολύ στο εν λόγω πόστο ενώ ούτε ο Τιάγκο Μότα μπορεί να υπερηφανεύεται για τα μέχρι τα τώρα αποτελέσματα που έχει φέρει, με τα δύο πρώτα ματς του στον πάγκο να έχουν συνδυαστεί με ισάριθμες ήττες.

Όλα αυτά έχουν φέρει τους ροσομπλού στην 17η θέση (1 νίκη - 3 ισοπαλίες - 4 ήττες) και δημιούργησαν ένα ζοφερό κλίμα, με την "έκρηξη" να έρχεται την Πέμπτη, με την "Corriere dello Sport" να αποκαλύπτει με δημοσίευμά της πως 15 εκπρόσωποι των ultras της Μπολόνια εισέβαλαν στα αποδυτήρια και είχαν θερμό τετ α τετ με τους ποδοσφαιριστές.

Αυτό κράτησε για 30 λεπτά και κατά τη διάρκειά του οι οπαδοί απείλησαν τους παίκτες πως "είναι η τελευταία φορά που τους επισκέπτονται ειρηνικά", με τον Τιάγκο Μότα να παρεμβαίνει και να υπερασπίζεται τους ποδοσφαιριστές του, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μπουν στη μέση ψυχραιμότεροι και να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Σημειώνεται ότι πριν αποχωρήσουν από τα αποδυτήρια και το προπονητικό κέντρο της ομάδας, οι οπαδοί είπαν στους παίκτες και στο προπονητικό επιτελείο ότι περιμένουν να δουν διαφορετική συμπεριφορά στα δύο επόμενα ματς πρωταθλήματος, τα οποία είναι απέναντι στην ουραγό Σαμπντόρια και στην πρωτοπόρο Νάπολι.

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ