ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οπαδοί της Μπενφίκα τα έκαναν γυαλιά καρφιά στο ξενοδοχείο όπου έμεναν φίλαθλοι του Άγιαξ

Οπαδοί της Μπενφίκα τα έκαναν γυαλιά καρφιά στο ξενοδοχείο όπου έμεναν φίλαθλοι του Άγιαξ

Περίπου μία ώρα μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην Μπενφίκα και τον Άγιαξ οπαδοί της πρώτης επιτέθηκαν στο ξενοδοχείο όπου έμεναν οι Ολλανδοί και συνεπλάκησαν μαζί τους. (VIDEO)

Σκηνές τρόμου έζησαν όσοι διέμεναν σε ξενοδοχείο της Λισαβόνας που βρίσκεται κοντά στο Ντα Λουζ. Περίπου μία ώρα μετά το παιχνίδι της Μπενφίκα με τον Άγιαξ, το οποίο ολοκληρώθηκε ισόπαλο 1-1, οπαδοί του Αίαντα είχαν καθίσει στο μπαρ του ξενοδοχείου όπου διέμεναν και τραγουδούσαν για την αγαπημένη τους ομάδα.

Λίγο αργότερα οπαδοί της Μπενφίκα εμφανίστηκαν στο σημείο και επιτέθηκαν σε αυτούς τους Άγιαξ.

Οι πιο τυχεροί εξ αυτών κατάφεραν και μπήκαν γρήγορα μέσα στο ξενοδοχείο, όμως όσοι έμειναν έξω συνεπλάκησαν με αυτούς της Μπενφίκα με αποτέλεσμα ένας Ολλανδός φίλαθλος να χρειαστεί να διακομιστεί στο νοσοκομείο και σε άλλους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Οι οπαδοί του Άγιαξ καταγγέλλουν ότι η πορτογαλική αστυνομία ήταν απούσα από το συμβάν και πως άργησε χαρακτηριστικά να επέμβει.

Την ίδια ώρα το ξενοδοχείο έχει υποστεί σημαντικές ζημιές αφού αρκετές τζαμαρίες έσπασαν, ενώ τα τραπεζοκαθίσματα που βρίσκονταν στους εξωτερικούς χώρους του αποτέλεσαν πολεμοφόδια για τους χούλιγκαν.

Δείτε βίντεο από τα επεισόδια:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ