ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Όουεν για Γιουνάιτεντ: "Είχαν τα γκολ κάτω από τη μύτη τους, αλλά ο Ρονάλντο ήταν στον πάγκο"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην προθέρμανση πριν την αναμέτρηση της Γιουνάιτεντ με την Έβερτον
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην προθέρμανση πριν την αναμέτρηση της Γιουνάιτεντ με την Έβερτον © 2022 JON SUPER / AP IMAGES

Το παιδί θαύμα της Λίβερπουλ και παλαίμαχος επιθετικός, Μάικλ Όουεν, ισχυρίστηκε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε λάθος απόφαση σχετικά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, όμως κάποιοι νομίζουν πως η απόφαση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον αφήσει να φύγει ήταν λανθασμένη.

Ένας απ' αυτούς είναι κι ο Μάικλ Όουεν. Μιλώντας στο Amazon Prime Video, το παιδί θαύμα της Λίβερπουλ και παλαίμαχος επιθετικός της Γιουνάιτεντ τόνισε η ομάδα είχε λύση, μία μηχανή γκολ δηλαδή, μπροστά στα μάτια της, όμως εθελοτυφλούσε.

" Άκουσα τον Τεν Χαχ να λέει ότι ο Ράσφορντ πρέπει να σκοράρει 20 γκολ. Λοιπόν, είχαν ήδη τα 20 γκολ κάτω από τη μύτη τους. Αλλά, δυστυχώς, ο Κριστιάνο Ρονάλντο καθόταν στον πάγκο για πολύ καιρό.

Όπως ήταν τα πράγματα, έπρεπε να έρθει ένα τέλος, αλλά δεν έπρεπε να γίνει έτσι. Ο Ρονάλντο θα μπορούσε να παίζει κάθε εβδομάδα και να έχει λύσει τα προβλήματα της ομάδας στο σκοράρισμα. Και αν είναι να μην παίζεις πάντα, δεν είναι καλό να είσαι στον σύλλογο. Δεν είναι αναπληρωματικός παίκτης", ήταν τα λόγια του 43χρονου.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ