ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απήχθη στη Νιγηρία πρώην παίκτης της Ξάνθης και του Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Ομπόντο με την φανέλα της Ξάνθης στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας το 2015.
Ο Ομπόντο με την φανέλα της Ξάνθης στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο 36χρονος πρώην παίκτης της Ξάνθης και του Απόλλωνα Σμύρνης, Κριστιάν Ομπόντο, απήχθη στη Νιγηρία, ωστόσο κατάφερε να κερδίσει την ελευθερία του χωρίς τραυματισμό.

Μία ακόμη περιπέτεια είχε ο Νιγηριανός μέσος, Κριστιάν Ομπόντο, ο οποίος αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Σμύρνης την σεζόν 2016/2017 και στην Ξάνθη την περίοδο 2014/2015.

Ο Ομπόντο απήχθη στην πόλη Γουάρι της Νιγηρίας την Κυριακή (15/11), ωστόσο κατάφερε να κερδίσει την ελευθερία του. Μάλιστα, είναι η δεύτερη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο αφού είχε απαχθεί τον Ιούνιο του 2012, με την αστυνομία να τον διασώζει.

Ο πρώην παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης μίλησε στο AFP τονίζοντας ότι οι απαγωγείς του τον κατηγόρησαν για ένα χαμένο στοίχημα στην αναμέτρηση της Νιγηρίας με την Σιέρα Λεόνε.

"Έσπρωξαν την κοπέλα μου έξω από το αυτοκίνητο. Προσευχόμουν και προσπαθούσα να κρατήσω μία συζήτηση μαζί τους. Μου είπαν να σιωπήσω και αν έβγαζα κάποιον ήχο θα με σκότωναν" περιέγραψε ο 36χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Στη συνέχεια ανέφερε πώς κατάφερε να ξεφύγει όταν του ζήτησαν να συνομιλήσει με τους συνεργούς τους: "Κοίταξα πίσω και όταν αισθάνθηκα ένα χαλάρωμα, έφυγα".

Ο Ομπόντο έχει αγωνιστεί επίσης σε Φιορεντίνα, Ουντινέζε, Λέτσε, ενώ έχει σημειώσει 21 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΞΑΝΘΗ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ