ΚΥΠΡΟΣ

Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ 1-0: Του έβαλε συγκάτοικο στην κορυφή μια αγωνιστική πριν από το τέλος

Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ 1-0: Του έβαλε συγκάτοικο στην κορυφή μια αγωνιστική πριν από το τέλος
YOUTUBE

Η Ομόνοια πήρε το ντέρμπι της Λευκωσίας κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και του έβαλε συγκάτοικο στην κορυφή την ΑΕΚ Λάρνακας μία αγωνιστική πριν από το φινάλε της σεζόν.

Η Ομόνοια ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της Λευκωσίας κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και το 1-0 στο ΓΣΠ για την 9η αγωνιστική των playoffs έβαλε φωτιά στην μάχη τίτλου της Α' Κατηγορίας.

Η ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, είχε δοκάρι στο 1ο μέρος με τον Γκιόργκι Κβιλιτάϊα, δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες, όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Φράνσις Ουζόχο.

Το συγκρότημα του Γιάννη Αναστασίου εμφανίστηκε για πρώτη φορά στον αγωνιστικό χώρο στα πρώτα λεπτά του 2ου μέρους με απανωτές ευκαιρίες και στο 69' εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα των φιλοξενουμένων και με τον Βέλκο Σίμιτς πήρε κεφάλι στο σκορ.

Ο ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε να απαντήσει στα τελευταία λεπτά, αλλά δέχθηκε ένα δώρο από την... Ανόρθωση, η οποία ισοφάρισε σε 1-1 στο 90+3' την ΑΕΚ Λάρνακας κι έτσι ο τίτλος θα κριθεί στη Λευκωσία την τελευταία αγωνιστική στο ντέρμπι των δύο διεκδικητών, την ώρα που η Ομόνοια θα τερματίσει στην 3η θέση.

  • OMONOIA: Ουζόχο, Κουλιμπαλί, Σεμέδο, Κακουλλής (62' Στεπίνσκι), Αλιούμ, Σίμιτς (86' Μπασιρού), Παναγιώτου, Κούσουλος, Χαμάς, Μίλετιτς, Χαραλάμπους (90+2' Κασάμα)
  • ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Πέτροβιτς, Ντβάλι, Εφραίμ (65' Δώνης), Τσεμπάκ (76' Ζέφτε), Κβιλιτάια (76' Τομανέ), Σούσιτς, Ντάλσιο, Σαρφό (83' Βιγιαφάνιες), Κοσταντίνοφ (76' Μαϊόλι), Ντονγκαλά
TAGS ΚΥΠΡΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ