ΒΟΛΟΣ

Χοακίν Τόρες: "Όμορφο βήμα στην καριέρα μου ο Βόλος"

Χοακίν Τόρες: "Όμορφο βήμα στην καριέρα μου ο Βόλος"

Ο Χοακίν Τόρες ταξιδεύει για την Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει το δανεισμό του από τη Νιούελς στο Βόλο και σε δηλώσεις στην πατρίδα του αποθέωσε τους νεοφώτιστους στη Super League 1.

Στο Βόλο θ' αγωνίζεται ως δανεικός από τη Νιούελς ο Χοακίν Τόρες, όπως σας ενημέρωσε την Τετάρτη (14/8) το Sport24.gr.

O 22χρονος Αργεντινός εξτρέμ, για τον οποίον η Μπενφίκα έκανε πρόταση ύψους 3.500.000 ευρώ για να τον αποκτήσει πριν από ένα χρόνο, ταξιδεύει για την Ελλάδα και σε δηλώσεις στον Τύπο της πατρίδας του αποθέωσε τους νεοφώτιστους στη Super League 1.

"Ο Βόλος είναι όμορφο βήμα στην καριέρα μου. Περίμενα πώς και πώς τη στιγμή να παίξω στην Ευρώπη. Είναι ένα όνειρο. Ο Βόλος είναι πολύ όμορφη πόλη, από ό,τι μου έχουν πει", υποστήριξε ο Νοτιοαμερικανός στη Lmneuquen.

Η ήδη μεγάλη αργεντίνικη παροικία στους Θεσσαλούς θ' αποκτήσει ακόμη ένα μέλος. Ήδη αριθμεί πέντε (Φερντάντο Ζοάο, Λούκας Γκαρσία, Μπρίαν Σαρμιέντο, Αουγκούστο Μαξ, Φράνκο Φεράρι), ενώ τη Δευτέρα αναμένεται στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας ο Χοακίν Τόρες. Ο 22χρονος Αργεντινός εξτρέμ ήδη έχει συμφωνήσει να έλθει στην Ελλάδα, ενώ η ομάδα της Μαγνησίας τα έχει βρει με τη Νιούελς για την απόκτησή του με τη μορφή μονοετούς δανεισμού.

TAGS ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ