ΒΟΛΟΣ

Βόλος: Φέρνει και Τόρες από Νιούελς

Βόλος: Φέρνει και Τόρες από Νιούελς

Στο Βόλο θ' αγωνίζεται ως δανεικός από τη Νιούελς ο Χοακίν Τόρες. Στη Μαγνησία τη Δευτέρα (19/8) o 22χρονος Αργεντινός εξτρέμ, για τον οποίον η Μπενφίκα έκανε πρόταση ύψους 3.500.000 ευρώ για να τον αποκτήσει πριν από ένα χρόνο! (VIDEO)

Μπορεί ο Χουάν Μουνίθ ν' αναμένεται στο Βόλο την Παρασκευή (16/8), αλλά η ήδη μεγάλη αργεντίνικη παροικία στους νεοφώτιστους της Super League 1 θ' αποκτήσει ακόμη ένα μέλος.

Ήδη αριθμεί πέντε (Φερντάντο Ζοάο, Λούκας Γκαρσία, Μπρίαν Σαρμιέντο, Αουγκούστο Μαξ, Φράνκο Φεράρι), ενώ τη Δευτέρα αναμένεται στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας ο Χοακίν Τόρες. Ο 22χρονος Αργεντινός εξτρέμ ήδη έχει συμφωνήσει να έλθει στην Ελλάδα, ενώ οι Θεσσαλοί τα έχουν βρει με τη Νιούελς για την απόκτησή του με τη μορφή μονοετούς δανεισμού.

Ο Τόρες πριν από ένα καλοκαίρι βρέθηκε μια ανάσα από το να έλθει στην Ευρώπη. Η Μπενφίκα είχε κάνει πρόταση ύψους 3.500.000 ευρώ στην ομάδα του Ροσάριο, αλλά το deal χάλασε τελευταία στιγμή. Τη σεζόν που τελείωσε δεν αγωνίστηκε και πολύ. Μέτρησε δέκα συμμετοχές, μόλις όμως μία εξ αυτών στην αρχική ενδεκάδα της λέπρα, προϊόν της ακαδημίας της οποίας είναι άλλωστε.

Photo credits: NOB oficial

TAGS ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ