ΒΟΛΟΣ

Βόλος: Τα βρήκε με Νίνη, την Τρίτη οι ανακοινώσεις

Βόλος: Τα βρήκε με Νίνη, την Τρίτη οι ανακοινώσεις
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σωτήρης Νίνης επιστρέφει στην Super League καθώς τα βρήκε με την ομάδα του Βόλου και μένει μόνο το τυπικό της υπόθεσης με την ανακοίνωση του.

Παίκτης του Βόλου πρέπει να θεωρείται ο Σωτήρης Νίνης ο οποίος τα βρήκε σε όλα με την ομάδα της Μαγνησίας και έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιο του ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί στη διάρκεια της Τρίτης (18/8).

Ο 30χρονος διεθνής μέσος βρέθηκε τις τελευταίες ώρες στο Βόλο όπου και συζήτησε με τους ανθρώπους της ομάδας και τα βρήκε σε όλα για να μεταβεί στην Πορταριά, αν δεν είναι ήδη εκεί όπου πραγματοποιεί η ομάδα του Βόλου το βασικό στάδιο προετοιμασίας της.

Με τη συμφωνία της με τον έμπειρο μέσο η ομάδα του Βόλου ενισχύεται σημαντικά στο χώρο της μεσαίας γραμμής καθώς η ποιότητα και η εμπειρία του δεν αμφισβητούνται.

Ο Νίνης ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ στη Super League αλλά και σε Πάρμα, Σαρλερουά, Μέχελεν ήταν ελεύθερος από τη στιγμή που έλυσε τη συνεργασία του Χάποελ Ασκελόν του Ισραήλ ενώ τον περασμένο Ιανουάριο βρέθηκε κοντά στον Ατρόμητο.

Τις τελευταίες μέρες είχε συζητήσεις με τους ανθρώπους του ΠΑΣ Γιάννινα και του Απόλλωνα Σμύρνης αλλά επέλεξε τελικά την ομάδα του Βόλου.

TAGS ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ