ΒΟΛΟΣ

Βόλος: Με Ντεντάκη κόντρα στον ΟΦΗ

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÍÐÓ ÂÏËÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÍÐÓ ÂÏËÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αντώνης Ντεντάκης επιστρέφει στην αποστολή του Βόλου και ο Χουάν Φεράντο ετοιμάζεται να του δώσει φανέλα βασικού αντί του τιμωρημένου Λευτέρη Λύρατζη στο εντός έδρας ματς με τον ΟΦΗ (21/9, 17:15).

Ο Βόλος υποδέχεται τον ΟΦΗ για την τέταρτη αγωνιστική της Super League 1 και η ομάδα της Μαγνησίας θέλει να πετύχει τη δεύτερη νίκη της στα ισάριθμα εντός έδρας ματς καθώς και την τρίτη της σε τέσσερις αναμετρήσεις.

Ο 24χρονος Χανιώτης δεξιός μπακ, Αντώνης Ντεντάκης, επιστρέφει στην αποστολή των Θεσσαλών καθώς δεν ήταν στο Φάληρο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Μάλιστα ο Ισπανός τεχνικός του Βόλου, Χουάν Φεράντο, τον προορίζει για την αρχική ενδεκάδα στο δεξί άκρο.

Κι αυτό γιατί ο Λευτέρης Λύρατζης δεν είναι διαθέσιμος μιας και αποβλήθηκε στο 83ο λεπτό του ματς με τους ερυθρόλευκους. Από εκεί και πέρα δεν αναμένονται επιπλέον αλλαγές.

Η αποστολή του Βόλου: Γκαραβέλης, Μελίσσας, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Διαμαντής, Μπασόνγκ, Τσίκα, Φερράρι, Τσαούσης, Τσοκάνης, Μαξ, Ατιάτ, Μπαλογιάννης, Ζοάο, Μουνίθ, Τόρρες, Μυστακίδης, Μάντζης, Γέντρισεκ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ