ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ - Ολυμπιακός: Στο μυαλό του Μουρίνιο

Tottenham's manager Jose Mourinho, center, talks with Tottenham's Harry Winks, left, and Harry Kane at the end of the English Premier League soccer match between West Ham and Tottenham, at London stadium, in London, Saturday, Nov. 23, 2019.(AP Photo/Frank Augstein)
Tottenham's manager Jose Mourinho, center, talks with Tottenham's Harry Winks, left, and Harry Kane at the end of the English Premier League soccer match between West Ham and Tottenham, at London stadium, in London, Saturday, Nov. 23, 2019.(AP Photo/Frank Augstein) AP

Η Τότεναμ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην πρώτη του Ζοζέ Μουρίνιο στην έδρα της νέας του ομάδας. Ποια τα πρόσωπα που σκέφτεται να παρατάξει απέναντι στους ερυθρόλευκους ο Πορτογάλος; Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στο Λονδίνο και την Τρίτη (26/11, 22:00) θα τεθεί αντιμέτωπος με την Τότεναμ, μία ομάδα που πριν από μερικές ημέρες ήταν εντελώς διαφορετική και βάδιζε σε σκοτεινά μονοπάτια, αφού ο κύκλος του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είχε κλείσει.

Το παιχνίδι είναι ειδικών συνθηκών κι αυτό εξαιτίας ενός προσώπου. Τ' όνομα αυτού: Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος ανακοινώθηκε από τους Σπερς σε λιγότερο από 24 ώρες μετά από την απομάκρυνση του Αργεντινού προκατόχου του και στο πρώτο του ματς στην Premier League, είδε την ομάδα του ν' αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και να νικάει την συμπολίτισσα Γουέστ Χαμ, εκτός έδρας, με 3-2.

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όμως, έχει άλλη βαρύτητα τόσο για τον Τότεναμ όσο και για τον Special One. Απόψε το βράδυ είναι η παρθενική παράσταση του "Μου" στο πανέμορφο γήπεδο της νέας του ομάδας και αν μη τι άλλο ο Πορτογάλος θέλει να κερδίσει τις εντυπώσεις, όπως και την πρόκριση στις 16 καλύτερες του Champions League. Το πρωτάθλημα, άλλωστε έχει χαθεί και ο πιο δυνατός στόχος του Μουρίνιο τη δεδομένη στιγμή είναι μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ

Στο preview της αναμέτρησης δεν είναι λίγα τα ερωτηματικά που προκύπτουν αναφορικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Πορτογάλος απέναντι στον Ολυμπιακό. Κυρίως για τη μεσαία γραμμή και την επίθεση, τα ρεπορτάζ που έχουν δει το φως της δημοσιότητας συγκρούονται πλην φυσικά της θέσης του σέντερ φορ και του τερματοφύλακα.

Κάτω από τα δοκάρια, λοιπόν, των Σπερς θα βρίσκεται ο Γκαζανίγκα (σ.σ. ο Λιορίς είναι τραυματίας).

Στο δεξί άκρο της άμυνας αναμένεται να παίξει ο Οριέ, στο αριστερό ο Ντάνι Ρόουζ και στο κέντρο της άμυνας οι Αλντερβάιρελντ και Σάντσες.

Όσον αφορά στη μεσαία γραμμή, οι τρεις που φαντάζουν ως φαβορί να πάρουν φανέλα βασικού από τον Μουρίνιο είναι οι Ντάιερ, Ντομπελέ, Ντέλε Άλι. Ωστόσο, για τον Ντομπελέ επειδή προέρχεται από τραυματισμό δεν αποκλείεται ο Πορτογάλος να τον ρίξει στη μάχη κατά τη διάρκεια του αγώνα, επιλέγοντας τον Γουίνκς σε πρώτη φάση.

Παράλληλα, μην ξεχνάμε πως διαθέσιμοι για το χώρο του κέντρου είναι και οι Έρικσεν, Σισοκό, Λο Σέλσο. Για τον Γάλλο, πάντως, οι Άγγλοι δεν αποκλείουν να τον δούμε δεξιά αντί του Μόουρα.

Πάμε και στην επίθεση. Ο Κέιν είχε μικροτραυματισμό στο ματς με την Γουέστ Χαμ. Προπονήθηκε κανονικά τις προηγούμενες ημέρες, άρα δεν τίθεται θέμα το "όπλο" του αγγλικού κλαμπ να μην βρίσκεται στην αιχμή του δόρατος. Εφόσον, λοιπόν, ο Μουρίνιο δεν αποφασίσει να πάει με κάποιο τρικ στην επιθετική γραμμή, τότε οι δύο συμπαραστάτες του αρχηγού της εθνικής Αγγλίας θα είναι οι Σον και Μόουρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακός: Να αντέξει στην πίεση...

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ