ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Ο Μουρίνιο ζήτησε τον Ράκιτιτς

Barcelona's Ivan Rakitic during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valencia CF at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Sep. 14, 2019. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Ivan Rakitic during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valencia CF at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Sep. 14, 2019. (AP Photo/Joan Monfort) AP PHOTO/JOAN MONFORT

Ο Ζοζέ Μουρίνιο υπέδειξε σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ στη διοίκηση της Τότεναμ την απόκτηση του Κροάτη μέσου, Ίβαν Ράκιτιτς, ο οποίος θ' αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα.

Ο Ίβαν Ράκιτιτς είναι δεδομένο ότι θ' αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα στο τέλος της τρέχουσας σεζόν και οι μνηστήρες του αυξάνονται.

Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ ο προπονητής της Τότεναμ, Ζοζέ Μουρίνιο, υπέδειξε στη διοίκηση των σπερς την απόκτηση του Κροάτη.

Η ομάδα του Λονδίνου δεν παίζει μόνη της, καθώς για τον 32χρονο κινούνται σύμφωνα με δημοσιεύματα οι Σεβίλλη, Ατλέτικο, Γιουβέντους και Νάπολι.

Ο Ράκιτιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στη Mundo Deportivo ερωτήθηκε για το μέλλον του και τα σενάρια ανταλλαγής ξεσπάθωσε, υποστηρίζοντας πως δεν είναι "σακί με πατάτες" και πως θα αποφασίσει ο ίδιος τον επόμενο προορισμό του.

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, εμφανίζεται διατεθειμένος να περιμένει το τέλος της σεζόν για να έχει διαθέσιμο χρόνο ν' αποφασίσει τη βέλτιστη προοπτική.

Photo credits: AP Images

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ