ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ξεσπάθωσε ο Ράκιτιτς: "Δεν είμαι σακί με πατάτες, εγώ αποφασίζω για το μέλλον μου"

Barcelona's Ivan Rakitic during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valencia CF at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Sep. 14, 2019. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Ivan Rakitic during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valencia CF at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Sep. 14, 2019. (AP Photo/Joan Monfort) AP PHOTO/JOAN MONFORT

Ο Ιβάν Ράκιτιτς ερωτήθηκε για το μέλλον του και ξεσπάθωσε, υποστηρίζοντας πως δεν είναι "σακί με πατάτες" και θα αποφασίσει ο ίδιος για το μέλλον του.

Το μέλλον του Ιβάν Ράκιτιτς στην Μπαρτσελόνα παραμένει αβέβαιο, παρά το γεγονός πως ο Κροάτης μέσος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο 32χρονος χαφ δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα των διοικούντων την ομάδα για τη νέα σεζόν και αναζητείται μία φόρμουλα προκειμένου να αποχωρήσει, το πιθανότερο με μεταγραφή.

Από την πλευρά του, ο έμπειρος μέσος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη " Mundo Deportivo", άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, αλλά την ίδια στιγμή ξεσπάθωσε, υποστηρίζοντας πως δεν είναι "σακί με πατάτες" κι ότι θα αποφασίσει ο ίδιος για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

"Για να πω την αλήθεια, όχι μόνο τώρα, αλλά και τα τελευταία δύο χρόνια ακούγονται διάφορα για το μέλλον μου. Όπως λέω πάντα, η Μπαρτσελόνα είναι το ιδανικό μέρος για κάθε ποδοσφαιριστή. Αυτό που θέλω είναι να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο και να βοηθάω την ομάδα. Είχα έναν περίεργο πρώτο μισό στη σεζόν, ιδιαίτερο που με εξέπληξε, αλλά έμαθα πολλά και βελτιώθηκα.

Μερικές φορές συμβαίνουν πράγματα που δεν καταλαβαίνεις, αλλά τα αποδέχεσαι. Ευτυχώς θα ολοκληρώσω τη σεζόν στην ομάδα. Τι θα συμβεί στην πορεία, θα το συζητήσουμε με την ομάδα. Όμως, προς το παρόν, το πιο σημαντικό είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να ολοκληρώσουμε τη σεζόν όσο το δυνατόν καλύτερα Στη συνέχεια, θα αναλυθούν τα πάντα, αλλά σκοπός μου είναι να ολοκληρώσω το συμβόλαιό μου", σχολίασε αρχικά, ενώ σε ερώτηση για την πιθανότητα να συμπεριληφθεί ως έμψυχο αντάλλαγμα σε μία μεταγραφή, λόγω και της κατάστασης με τον κορονοϊό, απάντησε πως:

"Καταλαβαίνω την κατάσταση, αλλά δεν είμαι σακί με πατάτες, όπου με κάνουν ό,τι θέλουν. Εγώ θα αποφασίσω για το μέλλον μου. Το πιο σημαντικό είναι πως θέλω να βρίσκομαι σε ένα μέρος, όπου θα με αγαπούν, θα με σέβονται, θα με χρειάζονται και τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου, θα νιώθουμε καλά. Αν είναι εδώ αυτό το μέρος, υπέροχα. Αν όχι, θα αποφασίσω εγώ πού θέλω να πάω".

Ο Ράκιτιτς ανήκει στην "Μπάρτσα" από το καλοκαίρι του 2014, όταν κι αποκτήθηκε αντί 18.000.000 ευρώ από τη Σεβίλλη. Σε 299 αγώνες, ο Κροάτης έχει πετύχει 34 γκολ και έχει μοιράσει 41 ασίστ, ενώ την εφετινή σεζόν έχει τέσσερις ασίστ και κανένα γκολ σε 31 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Photo Credits: AP Photo/Joan Monfort

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ